HOFsite

Meetinglocatie
HOFsite

Vergaderen in een groene omgeving

Temse

Troeven

Capaciteit
Max 18 Personen
Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
In het groen
Troeven
Met tuin
Straat + huisnummer
Brigade Pironstraat 2
9140 Temse
E-mail
Telefoonnummer
+32 495 23 47 42
Instagram
Instagram
Link

HOFsite is een privélocatie, gelegen in Temse midden in het groen. Temse is zeer centraal gelegen tussen Antwerpen, Gent en Brussel.  

Stukje geschiedenis 

Op 100 meter van de Schelde en de Polders en op 800 meter van het centrum van Temse, ligt HOFsite.
Het gezin telde 2 kinderen, maar nu allemaal het huis uit.  Zowel het huis maar ook de tuin van 1.750 m² werd veel te groot voor 2 personen. Dus ofwel verkopen ofwel een nieuw project starten.  Het huis werd verbouwd tot een vergader- en belevingshuis. De eigenaars wonen nog op de bovenverdieping in een gezellige loft.

Heerlijke cateringformules, maar ook kookworkshops

Deze locatie kan volledig afgehuurd worden met zowel binnen als buiten de mogelijkheid om te vergaderen, opleiding te geven, te netwerken en te beleven. HOFsite is een rustige, inspirerende belevingsplek om in en rond de mooie tuin te genieten. HOF staat niet alleen voor de prachtige groene plek maar zeker ook voor de H van huiselijke sfeer, de O van onbeschrijfelijke beleving en de F van formules op maat. Gasten worden steeds persoonlijk ontvangen in een professionele accommodatie met alle nieuwste voorzieningen. Je kan genieten van heerlijke cateringformules zoals bbq, kookworkshops, maar ook voor extra beleving door onze jarenlange ervaring in activiteiten op maat.  

Locatie om elkaar te inspireren

HOFsite is niet alleen een huis en een tuin maar wil vooral haar netwerk en inspiratie openstellen om andere te laten groeien. Een omgeving creëren waarin mensen met elkaar kunnen connecteren en elkaar kunnen inspireren. Want mensen ondernemen met mensen. Ze maken elkaar rijker, Letterlijk en figuurlijk. In HOFsite groeit zowel je business als je innerlijke mens. HOFsite staat dan ook steeds voor offsite vergaderen en inside genieten!

Coronaproof en overdekte buitenruimte

Verwarmde overdekt terras in de grote tuin.

Bekijk hier de video over HOFsite

Zaalcapaciteit

Vergaderzaal

U-vorm
16
Theater
20
Receptie

Overdekte buitenruimte

U-vorm
Theater
10
Receptie
15
Locatie U-vorm  Theater  Receptie  Oppervlakte (m²) 
Vergaderzaal 16 20
Overdekte buitenruimte 10 15

Meer dienstverleners in de buurt van HOFsite