HQ PLAY AV

Eventlocatie, Meetinglocatie
HQ PLAY AV

Welkom in het Experience Center van PLAY AV!

Nazareth

Troeven

Capaciteit
Max 51 Personen
Troeven
Break-out rooms
Troeven
Catering mogelijk
Straat + huisnummer
Venecoweg 2
9810 Nazareth
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0)9 381 86 40
Facebook
Linkedin
Linkedin
Link

De Play AV HQ-locatie in Nazareth gaat verder dan simpelweg een centraal kantoor; het is een hypermodern Experience Center dat professionaliteit uitstraalt. Stap binnen en ervaar een tijdloos, eigentijds, strak en industrieel ontwerp. Bewonder de zachte kleurenpaletten en speelse architecturale elementen, en maak kennis met een naadloze combinatie van stijl, klasse en geavanceerde technologie.

Bij HQ Play AV draait alles om effectieve vergaderingen onder optimale omstandigheden. Of je nu een productdemonstratie, vergadering, videoconferentie of een seminar wilt organiseren, je vindt hier eigentijdse architectuur en state-of-the-art technologie. Ze streven ernaar om samen met jou vooruitgang te boeken.

Het Experience Center staat open voor verschillende activiteiten, zoals recepties, conference calls, opleidingen, seminars en productpresentaties. Een groot voordeel is dat er altijd een technicus in de buurt is om te assisteren.

Je kan er terecht voor:

  • Vergaderingen in de vergader- en bestuurskamers
  • Congressen en seminars
  • Netwerkevenementen
  • Presentaties (productintroducties, bedrijfspresentaties, en meer)
  • Trainingsfaciliteiten

HQ Play AV biedt vijf topzalen die aan al je behoeften voldoen. Op zoek naar een ruimte op maat van je evenement? Ga langs en ontdek de exclusieve zalen. Ze bieden eigentijdse architectuur met geavanceerde technologische apparatuur, en ze hebben ook passende cateringopties beschikbaar.

Bij de ontvangstbalie kun je een onvergetelijke eerste indruk creëren. Verwelkom je gasten in een aangename, professionele omgeving met hapjes en drankjes. Boven de balie kun je met behulp van vier grote schermen al een eerste visuele sfeer creëren, dit in een modern kader. Je hebt de vrijheid om de inrichting naar wens aan te passen, of je nu kiest voor tijdloze stijl of een look die aansluit bij je huisstijl. Want de eerste indruk kun je maar één keer maken.

Het Visitorium biedt een unieke ruimte in Vlaanderen voor persconferenties, informatiesessies en kick-off bijeenkomsten. Dit indrukwekkende Visitorium straalt klasse en stijl uit, met 32 comfortabele bioscoopstoelen, een groot scherm en geavanceerde projectieapparatuur voor een optimale presentatie-ervaring.

De boardroom met videoconferentiemogelijkheden stelt je in staat om efficiënt te vergaderen, zelfs als je gesprekspartners elders zijn. Met plaats voor 16 personen en twee grote schermen kun je communiceren met wie je maar wilt, waar dan ook. Dankzij geavanceerde technologieën, zoals de Samsung Fl!p, en technici die paraat staan, geniet je van een videoconferentie met ongeëvenaarde kwaliteit.

In de Meeting Room kan je actie ondernemen na een vergadering. Hier kunnen maximaal 8 personen brainstormen en overleggen in een perfecte vergaderomgeving. De ruimte is volledig uitgerust met een 85-inch scherm en videoconferentieoplossingen, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen en constructieve gesprekken kunt voeren in een comfortabele omgeving waar alleen feiten en cijfers tellen.

Voor een pauze tijdens je vergadering, training of productpresentatie is er BAR32, waar alles is voorzien om de inwendige mens te versterken. Het is de ideale plek voor informeel netwerken en het leggen van professionele contacten. Via geïntegreerde videomontage op flatscreens kun je beeld en geluid moeiteloos combineren.

Wat betreft catering werkt Play AV samen met een uitstekende traiteur voor al je culinaire behoeften.

Play AV bevindt zich op het bedrijventerrein de Prijkels in Nazareth, nabij het op- en afrittencomplex van de E17 richting Deinze. Ze bieden gratis parkeergelegenheid voor ongeveer 40 voertuigen na 17.00 uur. Tijdens kantooruren hebben ze extra parkeergelegenheid op de openbare weg en bij nabijgelegen bedrijven.

Zaalcapaciteit

Lobby

U-vorm
Auditorium
Theater
Receptie
50

Visitorium

U-vorm
Auditorium
45
Theater
Receptie

Boardroom met videoconferentie

U-vorm
12
Auditorium
Theater
Receptie

Meeting Room

U-vorm
8
Auditorium
Theater
Receptie

BAR32

U-vorm
Auditorium
Theater
15
Receptie
50
Locatie U-vorm  Auditorium  Theater  Receptie  Oppervlakte (m²) 
Lobby 50
Visitorium 45
Boardroom met videoconferentie 12
Meeting Room 8
BAR32 15 50

Meer dienstverleners in de buurt van HQ PLAY AV