The Igloo

Meetinglocatie
The Igloo

Create. Connect. Cast.

Gent

Troeven

Troeven
Break-out rooms
Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Straat + huisnummer
Wiedauwkaai 25
9000 Gent
E-mail
Instagram
Instagram
Link

The Igloo biedt een polyvalente ruimte voor je bedrijf of organisatie. Met drie modules met de nieuwste technologiën om real life en hybride te verenigen. Om online en offline aan de slag te gaan.

The meetingroom.

Neem plaats aan de grote vergadertafel met comfortabele stoelen. Hier kan je met 12 personen rond de tafel zitten. Terwijl online via twee grote schermen nog eens 98 personen kunnen deelnemen. Met een makkelijk te bedienen controller, drie multistreamcamera’s met autoframing en een speech-to-text microfoon. De comfortabele ruimte met grote tafel is ook de ideale setting voor een creatieve brainstormsessie.

The hybrid classroom.

Hier kan je je les, seminarie of opleiding geven. Dit is de perfecte hybrid classroom voor 10 fysieke personen. En met 3 grote schermen waar 400 participanten online kunnen meevolgen. Een whiteboard voor analoog en digitaal gebruik, een spiegelend bord en tot slot… het leuke catchbox systeem. Alles om les te geven, schrijven en projecteren in real time.

The creative room.

Hier kan jij je creativiteit botvieren. Verruim je denkproces, brainstorm of meeting in deze break-out zone. Maak gebruik van The Igloo’s - tot in de puntjes verzorgde – creatieve brainstorm ruimte. Want creative thinking brings creative solutions.

The Igloo.jpg
The Igloo.jpg
The Igloo.jpg
The Igloo.jpg
The Igloo.jpg
Igloo-Instaposts-modules2.jpg
The Igloo.jpg

Marketingcookies inschakelen om de ingesloten YouTube-video te tonen
Mijn cookiekeuzes beheren

Meer dienstverleners in de buurt van The Igloo