Katering

Eventcatering
Katering

Jouw gastronomische totaalpartner

Sint-Niklaas

Troeven

Troeven
Catering mogelijk
Straat + huisnummer
Patotterij 13
9111 Sint-Niklaas
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0)475 43 89 76
Facebook
Instagram
Instagram
Link

KATERING, jouw gastronomische totaalpartner, tilt elk bedrijfsevenement naar een hoger niveau. Of het nu gaat om een opendeurdag, bedrijfsviering, de lancering van een nieuw product, de opening van een vernieuwde showroom, een nieuwe bedrijfsactiviteit, een incentive, personeelsfeest, of de viering van een pensionering, KATERING staat garant voor culinaire perfectie die je evenement onvergetelijk maakt. Hun expertise in totaalcatering op maat zorgt ervoor dat elk aspect van je bedrijfsevenement tot in de puntjes verzorgd wordt, afgestemd op uw unieke behoeften en voorkeuren.

KATERING begrijpt het belang van locatie voor de sfeer en het succes van je evenement. Of je nu kiest voor een evenement binnen je bedrijfspand of op een externe locatie, KATERING werkt flexibel en in overleg om de ideale setting te realiseren. Hun aanbod is niet beperkt tot uitmuntende culinaire creaties; ze bieden ook de mogelijkheid om je evenement te combineren met andere, bijzondere activiteiten, waardoor een unieke ervaring wordt gecreƫerd die past bij je bedrijfscultuur en -waarden.

Kiezen voor KATERING betekent kiezen voor een zorgeloze ervaring waarbij elk detail wordt overwogen en uitgevoerd met de hoogste standaard van kwaliteit en creativiteit. Laat KATERING je volgende bedrijfsevenement omtoveren tot een culinair hoogtepunt dat nog lang in het geheugen van je gasten zal blijven.

Katering  eventcatering sint-niklaas
Katering  eventcatering sint-niklaas

Meer dienstverleners in de buurt van Katering