Kookstudio Bureau/Cuisine

Eventlocatie, Meetinglocatie
Kookstudio Bureau/Cuisine

Inspirerende plek in de authentieke Villa Céline

Melle

Troeven

Capaciteit
1 - 60 Personen
Troeven
Break-out rooms
Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
Met tuin
Troeven
Rolstoeltoegankelijk
Straat + huisnummer
Brusselsesteenweg 151
9090 Melle
E-mail
Telefoonnummer
+32 9 395 06 69
Facebook
Instagram
Instagram
Linkedin
Linkedin
Link

Bij Bureau/Cuisine geloven ze in eten als verbindende kracht! In dit culinair werkhuis kan men ongestoord en sfeervol vergaderen, koken, (net)werken, leren, experimenteren of gewoon gezellig tafelen. Het is een unieke en inspirerende plek in de authentieke villa Céline.

Sfeervolle kookstudio in Villa Céline

Bureau/Cuisine biedt een brede waaier aan mogelijkheden voor al jouw zakelijke evenementen. De inspirerende ruimtes in Bureau/Cuisine zijn uitermate geschikt voor zakelijke evenementen zoals meetings, brainstormsessies, opleidingen, seminaries, zakendiners en meer. 

Naast het gamma aan authentieke vergader - en eventzalen is het gebouw ook uitgerust met een sfeervolle kookstudio. Deze is voorzien van alle professionele apparatuur die een chef zich kan wensen. Heel handig voor allerhande culinair-getinte evenementen zoals product demonstraties, fotoshoots, filmopnames, recepties, ... In de huiselijk ingerichte ruimtes staat een smakelijke beleving centraal en gaan creativiteit, ondernemen en lekker eten sfeervol samen!

Vergadering in combinatie met hapklare diensten

In Bureau/Cuisine maakt men graag van je vergadering of evenement een unieke beleving met enkele hapklare diensten. Voor de catering werkt Bureau/Cuisine samen met Fabrique Mangerfique, dit is huiskok die je graag een smaakvolle en gezonde beleving bezorgt. Een vergadering of brainstormsessie in Bureau/Cuisine kan je ook afsluiten met een leuke activiteit. Een teambuilding kookworkshop waarbij jullie samen het diner bereiden en daarna gezellig samen eten. Ook voor een workshop food fotografie, inspirerende kookdemonstratie of een gastronomisch zakendiner in alle rust en stilte zijn jullie bij Bureau/Cuisine aan het juiste adres.

Vanuit de overtuiging dat voeding en gezondheid hand in hand gaan, wil Bureau/Cuisine bedrijfsteams inspireren en overtuigen dat lekker eten, werkbaar werken en een gezonde levensstijl moeiteloos samengaan. Naast teambuilding kookworkshops worden ook praktische infosessies en lezingen over actuele topics zoals gezond werken en leven, plant-based, duurzame voeding, etc. aangeboden.

Unieke service en authentieke beleving

Kortom: Bureau/Cuisine heeft alles in huis om je meeting, teambuilding of bedrijfsevenement in een productieve, inspirerende én gezonde sfeer te laten verlopen. Bureau/Cuisine houdt van net dat tikkeltje anders en bezorgen je graag een unieke service en authentieke beleving.

Bereikbaarheid

Bureau/Cuisine is vanuit het hele land goed bereikbaar met de wagen en biedt gratis parkeerplaats voor de deur. Bureau/Cuisine bevindt zich vlakbij de R4 en E17 in Melle, nabij Gent.

Reunion.jpg
Bureau2.jpg
villa celine.jpg

Zaalcapaciteit

Reunion

Schoolstijl
14
Theater
20
Receptie
20
Banket
14
Walking dinner

Creatieve werkruimte

Schoolstijl
22
Theater
40
Receptie
40
Banket
30
Walking dinner
40

Bureau

Schoolstijl
10
Theater
Receptie
20
Banket
10
Walking dinner
20
Locatie Schoolstijl  Theater  Receptie  Banket  Walking dinner  Oppervlakte (m²) 
Reunion 14 20 20 14 30
Creatieve werkruimte 22 40 40 30 40 50
Bureau 10 20 10 20 26

Meer dienstverleners in de buurt van Kookstudio Bureau/Cuisine