La Clé du Sud

Meetinglocatie, Meeting hotel/B&B
La Clé du Sud
Merelbeke

Troeven

Capaciteit
Max 10 Personen
Kamers
4 Kamers
Troeven
Overnachtingsmogelijkheden
Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
In het groen
Troeven
Met tuin
Straat + huisnummer
Rood Beeldekenstraat 61
9820 Merelbeke
E-mail
Telefoonnummer
+32 0 475 66 63 19
Facebook
Link

Lekker logeren in zuiderse sferen. Bed en Breakfast La Clé du Sud is gelegen in de regio Scheldeland en aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Deze streek kent tal van fiets- en wandelmogelijkheden. Gent ligt op een boogscheut en andere historische steden als Brugge, Dendermonde, Antwerpen en Kortrijk zijn vlot bereikbaar.

Overnachten 

Wil je ontspannen aan je vergadering beginnen, files en verkeersellende vermijden, dan kan je overnachten in één van de vier kamers van B&B La Clé du Sud. De kamers met hedendaags comfort dragen namen als Vinum Regum, Het verre Zuiden, Terra di Siena en Roussillon. Zij brengen je met hun sfeer naar zuiderse oorden. S’morgens wacht je een uitgebreid bio- ontbijt met lokale lekkernijen en eigen kweek fruit volgens seizoen.

Vergaderen in het groen

De zuiderse sfeer is nooit ver weg in La Clé du Sud. Het zicht op de romantische ecologische tuin met Mediterrane invloeden nodigt uit tot rust en om even stil te staan bij de schoonheid van de natuur. Vergaderen in de veranda (boardroom opstelling) met zicht op een samenspel van rozen en lavendel geeft ongetwijfeld inspiratie en bezieling aan uw meeting. Alle vergaderfaciliteiten zoals scherm, beamer, wifi, flip-chart, blocnotes, pennen, … worden standaard voorzien. Als het weer het toelaat kan je ook in de tuin vergaderen.

Culinaire troeven

Als Ambassadeur Lekker Oost Vlaams trekt La Clé du Sud volledig de kaart van héérlijke streekproducten én de korte keten waaronder lokale bierbrouwers en wijnboeren. La Clé du Sud kan voorzien in een broodjeslunch, streekproductenschotel, salades, soep, zoete verwenmomenten of vergader-ontbijt, afhankelijk van de gekozen formule. Uit eigen atelier van de gastheer komen ambachtelijke pralines, chocolades en huisge-maakte confiserie, ideaal als tussendoortje.

Ontspanning 

De benen strekken of het hoofd eens leegmaken na een brainstormsessie kan steeds in de tuin met een streekbiertje of lokale (schuim) wijn. Voor een uitgebreidere wandeling zit je goed in het nabijgelegen Gentbos.
Er is ook de mogelijkheid tot een cycling tour in Gent (2 à 3 uur met gids), een gezonde boeiende teambuilding activiteit, weg van de plat(gereden) paden.

Zaalcapaciteit

Veranda

U-vorm
10
Theater
10
Receptie
10
Banket
10
Walking dinner
10
Locatie U-vorm  Theater  Receptie  Banket  Walking dinner  Oppervlakte (m²) 
Veranda 10 10 10 10 10 40

Meer dienstverleners in de buurt van La Clé du Sud