Leopold Hotel Oudenaarde

Meeting hotel
Leopold Hotel Oudenaarde

Luxueus overnachten in het centrum van Oudenaarde

Oudenaarde

Troeven

Kamers
66 Kamers
Troeven
Overnachtingsmogelijkheden
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
Stadscentrum
Troeven
Met tuin
Troeven
Rolstoeltoegankelijk
Troeven
Duurzaamheidslabel ‘Green Key’
Straat + huisnummer
De Ham 14
9700 Oudenaarde
E-mail
Telefoonnummer
+32 5 569 99 65
Facebook
Link

Leopold Hotel Oudenaarde is het eerste boetiekhotel in de Vlaamse Ardennen en ligt aan de Schelde in het De Ham district. Het hotel beschikt over 66 ruime en stijlvolle kamers in het centrum van Oudenaarde. Ideaal als uitvalsbasis voor een korte city trip of een langer verblijf.

Overnachtingsmogelijkheden

Kies uit de Deluxe Kamers, Executive Kamers en de Deluxe Studio's. Geniet van de extra ruimte en van je eigen keukentje in de moderne studio met tweepersoonsbed en slaapbank. Ze hebben ook speciale tarieven beschikbaar voor lange verblijven in deze Deluxe Studio.

Extra voorzieningen

Je kan terecht in Bar del Mundo voor lekkere wijntjes, verfrissend cocktails, lokale biertjes en snacks. En tijdens de zomer kan je zalig relaxen op het terras. Toch meer een boost nodig? Ga dan zeker eens langs de Starbucks Coffee Corner.

Leopold Hotel Oudenaarde is voorzien van een ondergrondse betalende parking en een gratis bovengrondse parking om jouw auto te stallen. Of kom je met de fiets, dan kan je deze opbergen in de beveiligde ondergrondse fietsenstalling. Je kan je fietsen ook reinigen in de wasplaats.

Leopold Hotel Oudenaarde heeft het Green Key label ontvangen en je kan er terecht met je elektronische ecocheques.

Bereikbaarheid en activiteiten

Het hotel is gelegen vlakbij het Centrum van Oudenaarde. Het historische stadscentrum, dat zich op wandelafstand bevindt, heeft heel wat te bieden. Het Stadhuis en Belfort prijken terecht op de UNESCO werelderfgoedlijst. Het MOU (museum) brengt duizend jaar geschiedenis tot leven. Je kan er onder andere originele wandtapijten en één van de grootste zilvercollecties van Vlaanderen bezichtigen.

 

Bekijk vergadermogelijkheden in de buurt.

Meer dienstverleners in de buurt van Leopold Hotel Oudenaarde