Lockdown Escape Rooms

Teambuilding
Lockdown Escape Rooms

Elke kamer heeft een eigen origineel thema!

Gent

Troeven

Capaciteit
Max 36 Personen
Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
Rolstoeltoegankelijk
Straat + huisnummer
Stapelplein 70
9000 Gent
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0)468 059 245
Facebook
Instagram
Instagram
Link

Bij Lockdown Escape Rooms kan je terecht voor een ideale teambuilding met groepen tot 36 personen. Voor grotere groepen zijn er combinatiemogelijkheden met activiteiten in de buurt. Voor de betere escape rooms zit je bij Lockdown Escape Rooms goed: elke kamer heeft een eigen origineel thema en verhaal!

In Room 7 ga je met je team op zoek naar bewijsmateriaal om de seriemoordenares Roxanne achter slot en grendel te krijgen.

Bij Red Alert dring je een Sovjet-bunker binnen tijdens de Koude Oorlog. Met je team spionnen moet je de bunker saboteren en uiteindelijk tot ontploffing brengen.

Heb je liever wat meer uitdaging? Dan kan je kiezen voor The Graveyard, waar je in de familiekapel en het aanpalende kerkhof van de familie Dubois op zoek gaat naar de familiegeheimen.

Nog meer uitdaging nodig? The Avalanche is een pittige kamer voor gevorderde spelers. Na een wilde apr├Ęs-ski word je wakker in een berghut, maar merk je dat alle deuren muurvast zitten.

In Sector Z 2.0 strijden twee teams tegen elkaar: het team zombies probeert het team wetenschappers te pakken te krijgen in een spannende race. Puzzel je je als zombie een weg naar die heerlijke wetenschappershersenen, of ga je op zoek naar het medicijn tegen het zombievirus?

Lockdown Escape Rooms bevindt zich net aan de Gentse binnenring en is dus makkelijk bereikbaar. Parkeergelegenheid is er altijd, dankzij de parkeergarage van Dok Noord.

VR_lockdown escape rooms gent virtual reality.jpg
SectorZ2.0_Lockdown Escape rooms Gent.jpg
Kerk_Lockdown Escape room Gent.jpg
2022.06.09_Skihut_Lockdown Escape Rooms Gent.jpg

Meer dienstverleners in de buurt van Lockdown Escape Rooms