Movemint Teambuilding

Teambuilding
Movemint Teambuilding

Brengt mensen dichter bij elkaar

Deinze

Troeven

Capaciteit
Max 200 Personen
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
In het groen
Troeven
Met tuin
Troeven
Rolstoeltoegankelijk
Straat + huisnummer
Staggestraat 50
9800 Deinze
E-mail
Telefoonnummer
+32 496 55 14 16
Facebook
Instagram
Instagram
Linkedin
Linkedin
Link

Een originele activiteit die de teamspirit bevordert, een gezellig samenzijn, een heerlijk diner in een uniek kader. Movemint heeft een varkensboerderij omgetoverd tot de ideale plek voor teambuildings, originele workshops of trainingen en allerlei team events. 

Eventlocatie

Movemint verzorgt jouw personeelsfeest, teambuilding, bedrijfssportdag of familiedag, seminarie, etc., op de eigen locatie in Deinze of op een locatie naar keuze.

Memorabele teamactiviteiten

Op de Movemint hoeve word je in stijl ontvangen, in een rustige landelijke omgeving. Movemint laat je de meest memorabele teamactiviteiten beleven, zowel in- als outdoor.  Op de Movemint hoeve zijn ook alle faciliteiten aanwezig om de teambuilding te koppelen aan een vergadering en om voor, na of tijdens de activiteiten te genieten van een lekker hapje en drankje.  

De teambuilding programma’s worden op maat samengesteld: spannend, sportief of speels naargelang jullie wensen. Ze zijn toegankelijk voor iedereen en bieden een mix van spetterende actie en avontuur, onverwachte uitdagingen, ludieke proeven, etc.  Met een professionele begeleiding staat Movemint altijd garant voor tonnen plezier, veel creativiteit en een stevige teamspirit.

Nieuw: Mega SUP

Movemint neemt je voortaan ook mee de Leie op voor een ontspannend tochtje op één van hun mega SUPs. Stand up paddling (SUP) is een sterk groeiende sport ontstaan vanuit de surfcultuur. Waarom deze sport momenteel wereldwijd zo snel in populariteit toeneemt, is eenvoudig te verklaren: het is leuk, gezond en voor iedereen. Op de mega SUPS kan je met maximum 8 personen varen. Jullie zijn maar beter goed op elkaar afgestemd om droog te blijven ;-)

Online teambuilding

Movemint werkt voor jou en jouw team een volledig gepersonaliseerd digitaal spel uit. Hier lees je enkele getuigenissen en voorbeelden. Net aangekomen Erasmus studenten waren in quarantaine gezet en beleefden dit jaar online welcome days. Om elkaar én de stad Gent te leren kennen, creëerde Movemint een virtueel spel zodat ze elk vanop hun kot door Gent wandelden, de fijnste plekjes leerden kennen en uiteraard ook elkaar leerden kennen door samen te moeten werken om de opdrachten tot een goed einde te  brengen. 

Bedankt voor de bijzonder fijne activiteit. Ik denk zelfs dat de collega’s even het digitale vergaten en volledig in hun teamspel zijn opgegaan. Ontspanning en plezier ten top. Ik heb me alvast fantastisch geamuseerd. De afwezigen hadden ongelijk. Opdracht volbracht.
Maaike Teirlinck, diensthoofd Communicatie HOGENT
IMG_1091.JPG
Movemint
IMG_1081.JPG
IMG_1895.JPG

Zaalcapaciteit

Duroc

U-vorm
36
Theater
75
Receptie
100
Banket
75
Walking dinner
100

Kune Kune

U-vorm
36
Theater
75
Receptie
100
Banket
75
Walking dinner
100
Locatie U-vorm  Theater  Receptie  Banket  Walking dinner  Oppervlakte (m²) 
Duroc 36 75 100 75 100 100
Kune Kune 36 75 100 75 100 100

Meer dienstverleners in de buurt van Movemint Teambuilding