MSK (Het Museum voor Schone Kunsten)

Eventlocatie, Meetinglocatie, Teambuilding
MSK (Het Museum voor Schone Kunsten)

Officieel het ‘oudste museum van België’!

Gent

Troeven

Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
Historische site
Troeven
Stadscentrum
Troeven
In het groen
Troeven
Rolstoeltoegankelijk
Straat + huisnummer
Fernand Scribedreef 1
9000 Gent
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0)9 323 67 80
Facebook
Instagram
Instagram
Linkedin
Linkedin
Link

Het MSK is een unieke locatie voor film- en fotoshoots, teambuildingactiviteiten en netwerkevents. Uit respect voor het gebouw en de museumcollectie wordt het aantal publieke en private activiteiten beperkt. Tijdig reserveren is de boodschap!

Zaalhuur

In het gebouw bevinden zich meerdere vergaderruimtes, een auditorium en een overdekte patio. Ook de museumzalen zelf kunnen geboekt worden voor exclusieve activiteiten en nocturnes, met of zonder catering. Het huren van een zaal kan steeds in combinatie met een individueel bezoek aan het museum, een rondleiding met gids of een workshop/teambuilding op maat.

Ontbijtsessies en lunches

Met de dag-arrangementen organiseer je uitgebreide vergaderingen, studiedagen of andere bijeenkomsten in de ruimten van MSK. Tijdens de pauzes is er catering tegen een vaste prijs per persoon voorzien. De sessies kunnen steeds in combinatie met een individueel bezoek aan het museum, een rondleiding met gids of een workshop/teambuilding op maat.

Exclusieve nocturnes

Tijdens een exclusieve privénocturne kan je het museum in alle rust ontdekken. Dit is de ideale formule om leden of klanten te bedanken, jaarresultaten bekend te maken of een jubileum te vieren. 

MSK biedt verschillende formules aan, afhankelijk van de grootte en noden van je groep. Tijdens een nocturne geniet je van een museumbezoek in combinatie met een receptie of walking dinner in de centrale Forumzaal, één van de patio's, of in de Hemicyclus onder een koepeldak in mat glas.

Daaraan gekoppeld kan het auditorium, met projector en geluidsversterking, afgehuurd worden voor het geven van presentaties. Je kan er ten slotte ook voor kiezen om tijdens de nocturne een extra begeleide activiteit te laten doorgaan en onze gidsen kunnen je gasten te woorden staan in de museumzalen.

Meer dienstverleners in de buurt van MSK (Het Museum voor Schone Kunsten)