New Balls Please

Agency
New Balls Please

Creatieve live en hybride events

Gent
Straat + huisnummer
Stapelplein 70/102
9000 Gent
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0)9 265 98 00
Facebook
Link

New Balls Please is toegespitst op creatieve events, gespecialiseerd in het leveren van grensverleggende, buitengewone ervaringen, met verhalen als kerngedachte. New Balls Please vertelt een inspirerend verhaal dat jou en je gasten recht in het hart raakt, omdat men op meeslepende wijze bij drie hoofdgebieden van expertise wordt betrokken. 

Creatieve events

Hoewel creativiteit in events vanzelfsprekend kan lijken, zorgt New Balls Please telkens opnieuw voor doordachte, ongeëvenaarde en gepersonaliseerde resultaten voor elke klant. Een positieve merkervaring is hierbij een dragende pijler. Met meer dan 250 events in hun track-record, heeft dit agency meer dan 70 verschillende merken en bedrijven in heel Europa in de kijker gesteld, gelanceerd en gevierd. 

Creëren van content

new Balls Please beschouwt  het creëren van inhoud als een kunstvorm, waarbij alles draait om het tijdsschema voor ogen houden maar tegelijk ook het onderzoeken wat er bij de menigte leeft en hun interesse blijven prikkelen. Met een uitgebreid script bij de hand, worden jouw gasten door een ongelooflijke reis geloodst en worden al hun zintuigen op alle mogelijke manieren gestimuleerd. Een gegarandeerd vlot verlopende presentatie of programma; geen drukte, geen rommel.

Event design

Zodra uw genodigden de ontmoetingsplaats binnenwandelen, zorgt het team voor een aangename sfeer, waar elke kamer in een verrassende, stimulerende omgeving is omgetoverd, een plaats waar jouw gasten zelfs in hun dromen nog niet hebben vertoefd. New Balls Please zorgt er niet alleen voor dat een ruimte er 'mooi uitziet', ze brengen het ook tot leven. Ze creëren een event 'dat je zelf moet hebben gezien', verzorgd tot in de kleinste details. 

new Balls Please bewerkstelligt deze sterke punten voor elk event opnieuw met slechts één ambitie voor ogen: Extatische emoties en onvergetelijke herinneringen opwekken, waar iedereen graag aan terugdenkt. Jouw event wordt een aangename herinnering waar men nog vaak over zal praten. 

Ondernemer in de kijker: Michel Van Camp

In het artikel 'Lowiz ontmoet Michel Van Camp', zaakvoerder van New Balls Please, kom je meer te weten over hun passie en gouden tips in de eventwereld. 

Lees het artikel hier. 

Meer dienstverleners in de buurt van New Balls Please