New Balls Please

Eventbureau
New Balls Please

100% EVENTS

Gent
Straat + huisnummer
Dublinstraat 31/004
9000 Gent
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0)9 265 98 00
Facebook
Instagram
Instagram
Link

100% EVENTS.

Dat is waar zij voor staan. Het team van event experts deelt graag hun knowhow en verrast je met creatieve event concepten, een ijzersterke organisatie en -bijgevolg- een mooi resultaat.

New Balls Please is gericht op 5 event domeinen: Corporate, International, Sports, Culture en Private.

Elk team is gespecialiseerd in het leveren van buitengewone ervaringen met een verhaal als kerngedachte.

CREATIVITEIT

Hoewel creativiteit in events vanzelfsprekend lijkt, zorgt New Balls Please telkens voor doordachte, ongeëvenaarde en gepersonaliseerde resultaten voor elke klant. Een positieve merkervaring is hierbij een dragende pijler.

SERVICE LEVEL

Als klant ben je ontzorgt doorheen het hele proces. Het team van New Balls Please is beschikbaar en staat open voor specifieke wensen of behoeften.

ESTHETIEK

New Balls Please zorgt er niet alleen voor dat alles er mooi uitziet, ze brengen het ook tot leven. Ze creëren een event 'dat je zelf moet hebben gezien', verzorgd tot in de kleinste details.

OPLOSSINGSGERICHT

Het organiseren van event producties is een kunst op zich. Dankzij hun ervaring en veerkracht lossen ze een eventueel probleem op, nog voor ze door iemand opgemerkt wordt.

THEY DELIVER WHAT THEY PROMISE

Door hun transparante en professionele aanpak garanderen ze dat je zal krijgen waarvoor je met hun in zee ging. Zonder onaangename verrassingen, misschien wel leuke… als extraatje.

 

New Balls Please bewerkstelligt deze sterke punten voor elk event opnieuw met slechts één ambitie voor ogen: Jouw event wordt een aangename herinnering waar men nog vaak over zal napraten.

New Balls Please
New Balls Please
New Balls Please

Meer dienstverleners in de buurt van New Balls Please