Odeveld

Eventlocatie, Meetinglocatie, Teambuilding
Odeveld

Historische pand uit 1892 middenin de regio van de sierteelt

Zaffelare

Troeven

Troeven
Break-out rooms
Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
Historische site
Troeven
In het groen
Troeven
Met tuin
Straat + huisnummer
Kerkstraat 22
9080 Zaffelare
E-mail
Telefoonnummer
+32 485 53 40 99
Facebook
Instagram
Instagram
Link

Op zoek naar een locatie voor je boardmeeting, teamvergadering of een formele klantenmeeting? Odeveld biedt jouw bedrijf mogelijkheden op maat. Zalen Odon en Eugène, genoemd naar de historische bewoners van deze locatie, ademen een historische sfeer, maar zijn toch voorzien van alle moderne snufjes. Hun zalen kunnen opgesteld worden volgens jouw wensen: classroom, u-vorm, theater, vergaderopstelling… Ook alle technische voorzieningen voor een vlotte presentatie of workshop zijn aanwezig. Je hoeft je dus enkel op jouw voorbereiding te focussen, zij doen de rest.

Groene locatie

Je hebt steeds de volledige locatie ter beschikking, wat Odeveld zeker ook geschikt maakt als brainstormlocatie voor meerdere teams, one-on-one gesprekken in de ene ruimte en teamvergadering in de andere ruimte… Daarnaast kan je ook naar hartelust gebruik maken van de tuin, voor een wandeling tijdens de pauze, een teambreak met een van de aanwezige buitenspellen of een lunch of diner buiten of in de tent. Verschillende cateringopties zijn beschikbaar, maar er wordt uiteraard ook geluisterd naar jouw wensen op maat. 

Verschillende activiteiten

Odeveld is daarnaast ook zeer geschikt voor jouw teambuildingactiviteit: de grote professionele keuken kan gebruikt worden voor een leuke kookworkshop en de prachtige tuin leent zich perfect voor tal van leuke actieve buitenactiviteiten: Highlandgames, Wie is de mol?, Team Universalis.. er zijn veel mogelijkheden! Je kan hen vragen een voorstel uit te werken of kan ook enkel de locatie afhuren om je eigen uitgewerkte activiteit te laten plaatsvinden. 

Een informeel teamdiner of chique receptie voor je klanten aan het plannen? Laat Odeveld je begeleiden. Je kiest je eigen cateraar of laat hen een voorstel doen. Of je maakt gewoon zelf een heerlijk diner klaar met je team in hun professionele keuken.

Onvergetelijke ervaring

Of je nu iets te vieren hebt met je onderneming, een netwerkmoment wil organiseren, of een fancy diner als incentive wil schenken aan je werknemers, ze zorgen er bij Odeveld voor dat je je gasten een onvergetelijke ervaring kan bezorgen!

Ze kunnen je ontvangen in hun zalen Odon en Eugène, of je maakt gebruik van hun prachtige tuin. In de winter kan je je verwarmen aan de gezellige vuurschalen met warme chocomelk of glühwein. Kortom, ze maken van je bedrijfsevent een memorabele ervaring.

Odeveld exterieur
Het historische pand uit 1892 waarin Odeveld gevestigd is ademt geschiedenis
Odeveld tuin
De tuin van Odeveld

Zaalcapaciteit

Odon

Schoolstijl
20
U-vorm
20
Auditorium
50
Theater
50
Receptie
60
Banket
20
Walking dinner
40

Eugène

Schoolstijl
18
U-vorm
18
Auditorium
40
Theater
40
Receptie
50
Banket
18
Walking dinner
40

Tent (buiten)

Schoolstijl
36
U-vorm
36
Auditorium
90
Theater
90
Receptie
100
Banket
60
Walking dinner
90
Locatie Schoolstijl  U-vorm  Auditorium  Theater  Receptie  Banket  Walking dinner  Oppervlakte (m²) 
Odon 20 20 50 50 60 20 40 40
Eugène 18 18 40 40 50 18 40 37
Tent (buiten) 36 36 90 90 100 60 90 70

Meer dienstverleners in de buurt van Odeveld