Onder De Linde

Meetinglocatie
Onder De Linde

Vergaderlocatie aan de rand van Ninove

Meerbeke

Troeven

Capaciteit
Max 50 Personen
Troeven
Break-out rooms
Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
Stadscentrum
Troeven
Met tuin
Troeven
Rolstoeltoegankelijk
Straat + huisnummer
Halsesteenweg 49
9402 Meerbeke
E-mail
Telefoonnummer
+32 497 45 79 93
Facebook
Link

Gelegen in de schaduw van de kerktoren van Meerbeke, aan de rand van Ninove, vind je feest – en vergaderaccommodatie Onder De Linde. Het pand, dat dateert van einde 19e eeuw, werd op een stijlvolle wijze gerestaureerd met behoud van het unieke, authentieke karakter van weleer. 

2 zalen aan de rand van Ninove

Het gebouw werd voorzien van modern comfort zodat Onder De Linde dé uitvalsbasis wordt om in Meerbeke jouw bedrijfsfeest, seminarie, after work of vergadering te organiseren.

Het team van Onder De Linde richt voor jou de vergader – en/of feestaccommodatie stijlvol in, zorgt voor een aangepaste catering en bedient jou en jouw gasten zodat je focus kan behouden op jouw activiteit.

Onder De Linde biedt onderdak aan twee zalen: zaal 't Café voor maximaal 80 personen en zaal 't Vergaderhuis  voor maximaal 25 personen.  

Zaal 't Vergaderhuis is de ideale vergaderaccommodatie. Ze beschikt over een projectiewand met beamer, flipchart, whiteboard, wifi en een kitchenette met frigo en wastafel.

Zaal 't Café is met een keuken, toog, gashaard en meubilair ingericht als feestaccommodatie, maar beschikt eveneens over een projectiescherm en beamer.  Zo kan zaal 't Café multifunctioneel ingezet worden.

Tuin en ontspanning

Eénmaal binnengetreden in het karaktervolle pand word je overvallen door de rust gezien beide zalen toegang hebben tot een mooie tuin met terras wat mogelijkheid biedt om tijdens de pauzes in de buitenlucht te vertoeven.

Met jouw team herbronnen na een geslaagde vergadering in Onder De Linde? Ook dat is perfect mogelijk dankzij de nabij gelegen wandelroutes in Neigembos en een fietsroute langs de Dender die vertrekt vanuit Ninove.

Vlot bereikbaar

De toplocatie aan de Halsesteenweg maakt dat Onder De Linde zeer goed bereikbaar is vanuit diverse invalswegen. Onder De Linde is gelegen op 10 minuten van de E40 te Aalst, op de kruising met de N8 richting Dilbeek/Brussel en op een boogscheut van Halle.

Covidproof en buitenruimte

Onder De Linde beschikt over een tuin, dus bij mooi weer kan er buiten vergaderd worden tot 40 personen met 1,5m social distancing. In de zaal 't Café is er een capaciteit van maximum 20 personen met social distancing. 

Kortom, Onder De Linde heeft alles in huis om van uw bedrijfsevent een succes te maken! Welkom!

Zaalcapaciteit

't Vergaderhuis

Schoolstijl
24
U-vorm
25
Theater
42
Receptie
Banket
Walking dinner

't Café

Schoolstijl
27
U-vorm
18
Theater
36
Receptie
80
Banket
50
Walking dinner
80
Locatie Schoolstijl  U-vorm  Theater  Receptie  Banket  Walking dinner  Oppervlakte (m²) 
't Vergaderhuis 24 25 42 52
't Café 27 18 36 80 50 80 90

Meer dienstverleners in de buurt van Onder De Linde