The Outsider Vlaamse Ardennen

Teambuilding
The Outsider Vlaamse Ardennen

Avontuurlijke teambuilding activiteiten

Oudenaarde

Troeven

Capaciteit
Max 1000 Personen
Troeven
Overnachtingsmogelijkheden
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
In het groen
Troeven
Rolstoeltoegankelijk
Straat + huisnummer
Donkstraat 50
9700 Oudenaarde
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0)55 20 70 30
Facebook
Instagram
Instagram
Linkedin
Linkedin
Link

Een unieke beleving, een onvergetelijke ervaring en héél veel plezier! The Outsider biedt een oplossing voor zowel kleine als grote events. Ze confronteren jou met jezelf en jouw team in een avontuurlijke en exclusieve setting, met gelijke behandeling van persoonlijkheid, cultuur en natuur.

Fun op en rond de Donkvijver

De Donkvijver in Oudenaarde is een oase van groen met heerlijk verborgen avontuurlijke trekjes. Dit recreatiedomein (33ha) is dan ook de speeltuin van The Outsider Vlaamse Ardennen. Het vakantiegevoel komt je meteen tegemoet, waardoor ontspannen hier zonder probleem lukt. De waterskikabelbaan, de touwenpiste Blue Diamond en de via ferrata met deathrides zijn dé eyecatchers als je toekomt op dit domein, maar het heeft nog zoveel meer te bieden, zowel op als naast de vijver.

Alle nodige accommodatie voor uw teambuilding, feest of vergadering

We verwelkomen u graag in onze taverne Den Dronk of feestzaal Den Dronk voor kleinschaligere evenementen, of in onze polyvalente feestzaal Lakehouse waar ook grote groepen terecht kunnen. Dus bestaat je groep uit 10 personen of 300 personen, wij hebben voor elk wat wils en verzorgen jouw event van A tot Z. De summerbar & rooftopbar maken in de lente- en zomermaanden het plaatje compleet.

Meerdere dagen avontuur? Het kan

Meeting, etentje, feestje, al dan niet met overnachting, het kan allemaal op ditzelfde domein, en steeds op wandelafstand van elkaar. Dankzij de douches en kleedkamers kan je ook perfect outdoor activiteiten combineren met een meeting of feest achteraf.

Overnachting op het domein is mogelijk in onze verblijfsaccommodatie het Moerashuis (72 personen) of onze unieke Thuisbuizen (24 personen), waardoor het perfect mogelijk is om meerdere dagen op onze locatie te verblijven zonder grote verplaatsingen te moeten maken. Ook het stadscentrum van Oudenaarde is op wandelafstand van de Donkvijver, waardoor een stadsbezoek of een verblijf in het Leopoldhotel in Oudenaarde zeer makkelijk te combineren is.

Full Service

Sinds 1987 is The Outsider aan de slag als partner voor al uw evenementen op maat, met een sterke nadruk op natuur & beleving in de buitenlucht. Van één activiteit tot een uitgebreid programma met catering en overnachting en alles er tussenin, alles is mogelijk. The Outsider is daarom meer dan een traditioneel eventbureau.

 

DSC05879_fullres.jpg
The Outsider Vlaamse Ardennen Oudenaarde teambuilding avontuurlijk sportief wakeboarden.jpg

Zaalcapaciteit

Feestzaal "Den DrONK"

Feestzaal "LakeHouse"

Locatie Oppervlakte (m²) 
Feestzaal "Den DrONK" 90
Feestzaal "LakeHouse" 270

Meer dienstverleners in de buurt van The Outsider Vlaamse Ardennen