The Park Playground

Teambuilding
The Park Playground
Gent

Troeven

Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Straat + huisnummer
Dok-Noord 7/bus 106
9000 Gent
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0)3 808 35 56
Facebook
Instagram
Instagram
Link

Teambuilding bij The Park Playground

Ga op avontuur met je collega’s in één van The Park Playground VR experiences in de vorm van een teambuilding activiteit. Werk samen als team of strijd tegen elkaar en combineer je uitstap met de praktische meeting ruimtes. Fun verzekerd voor alle leeftijden en de perfecte uitstap!

Wil je een originele indoor activiteit of teambuilding activiteit die unieker is dan een lasershooting? Verken virtual reality in een open ruimte van 200m² en voltooi een uitdagende missie. Je bent uitgerust met een VR-bril en een futuristisch wapen. Kom de Escape room ervaring beleven met The Heist.

Dit kan in kleine groepjes of grote groepen die steeds afwisselen qua ervaring. In combinatie met lekkere hapjes en drankjes gaan jullie op ontdekkingsreis naar virtuele werelden. The Park Playground werkt met diverse arrangementen en kunnen ook een voorstel op maat uitwerken zodat jullie niets tekort komen.

Meeting Rooms

Het nuttige aan het aangename koppelen? The Park Playground heeft fraaie meeting ruimtes beschikbaar die zich perfect lenen voor een vergadering, brainstorm-sessie of bedrijfspresentatie.

Deze ruimtes zijn per dag of per halve dag te huren en zijn voorzien van een groot presentatiescherm, snelle Wifi, water, koffie & thee en natuurlijk de goede service die je van The Park Playground gewend bent.

De grote Virtual Reality speelvelden zijn ook flexibel om te bouwen voor grote evenementen. Van walking diners tot productpresentaties, The Park Playground denkt graag met jullie mee voor de ideale set-up die past bij jouw event.

Meet & VR

  • Vanaf 10 personen
  • Virtual Reality ervaring van 1 uur
  • Aan te vullen met open bar, broodjeslunch of diner 

VR experiences

Verken samen met je team virtual reality en ga op uitdagende missie. Je speelt samen in een groep en loopt vrij rond in een open ruimte. Je ziet je medespelers naast je bewegen in het spel. Daarnaast kan je ook praten en communiceren met elkaar. Kies je ervaring en boek je tickets als groep. Je speelt 30 min. VR minigames en daarna 30 min. free roam VR-ervaring naar keuze.

Meer dienstverleners in de buurt van The Park Playground