Perez Coworking Hub

Meetinglocatie
Perez Coworking Hub
Gent

Troeven

Capaciteit
1 - 10 Personen
Troeven
Break-out rooms
Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
Historische site
Troeven
Stadscentrum
Straat + huisnummer
Sint-Niklaasstraat 2
9000 Gent
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0)473 889 783
Facebook
Instagram
Instagram
Link

In het historische Metselaarshuis te Gent, gelegen op de 3de verdieping, bevindt zich Perez Coworking Hub: een unieke co-working ruimte met 2 vergaderruimtes. Perez Coworking Hub biedt een ideale omgeving voor bedrijfsteams die flexibiliteit zoeken in werken en vergaderen. Degene die er een vergaderruimte huurt, geniet van een warme sfeer, uitzicht op de drie torens van Gent en de gezelligheid naast een muur met flessen wijn of in de knusse keuken waar men koffie kan zetten.

Unieke ligging in Gent

Met een unieke locatie in Gent is het vergaderen of werken in het hart van Gent een bijzondere ervaring. De hub is gevestigd in het historische stadscentrum, vlakbij de Korenmarkt. Men kan er zakenrelaties of medewerkers ontmoeten in een van de sfeervolle meetingruimtes in het levendige Gent. Een stap naar buiten biedt een keuze uit een verscheidenheid aan top lunch- en dineradressen, allemaal op loopafstand.

Vergaderen in stijl en luxe

Vergaderingen kunnen in stijl en luxe plaatsvinden in de vergaderruimtes die luxueus zijn ingericht en plaats bieden aan respectievelijk 10 en 6 personen. Ze zijn geschikt voor zakelijke bijeenkomsten of workshops met onder andere partners, collega's, klanten of prospects. In elke vergaderruimte is er een SMART TV beschikbaar met mogelijkheden voor draadloze presentaties, videoconferenties, etc. Indien gewenst, kan er extra catering worden verzorgd.

Vlotte bereikbaarheid

Perez Coworking Hub is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Tram 1 stopt direct voor de deur, en er is een bushalte vlakbij aan de Korenmarkt met een directe verbinding naar station Gent Sint-Pieters en Dampoort. Voor wie met de auto komt, is er parkeergelegenheid in een van de nabijgelegen parkings zoals De Reep, Sint-Michiels, of de Kouter. Deze parkings liggen allemaal op maximaal 4-5 minuten lopen van de co-working space. Er is ook een ondergrondse fietsenstalling waar fietsen, e-steps of brommers veilig gestald kunnen worden.

Perez Coworking Hub grote vergaderzaal
meeting room 3 © kilian longueville.jpg
Perez Coworking Hub kleine vergaderzaal
Locatie 1 © kilian longueville.jpg

Zaalcapaciteit

Grote meeting room

Schoolstijl
10
U-vorm
10
Auditorium
10
Theater
10
Receptie
10
Banket
10
Walking dinner
10

Kleine meeting room

Schoolstijl
6
U-vorm
6
Auditorium
6
Theater
6
Receptie
6
Banket
6
Walking dinner
6
Locatie Schoolstijl  U-vorm  Auditorium  Theater  Receptie  Banket  Walking dinner  Oppervlakte (m²) 
Grote meeting room 10 10 10 10 10 10 10 35
Kleine meeting room 6 6 6 6 6 6 6 6

Meer dienstverleners in de buurt van Perez Coworking Hub