Photobus Bulli

Logistieke ondersteuning
Photobus Bulli

De uniekste photobooth in België

Kruibeke
Straat + huisnummer
Molenstraat 206
9150 Kruibeke
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0)472 96 75 15
Facebook
Instagram
Instagram
Link

Bulli - The Travelling Photo Bus, is een unieke photobooth en een echte eye-catcher voor jullie feest.

Freelance fotograaf Gianni Camilleri creëerde in 2017 dit leuke & nostalgische concept. Het is een retrobus uit 1974 dat uitgerust is met een supersnelle printer, een mooie ringlamp voor een 'studio effect', een 24-inch touch screen scherm & een Nikon DSLR.

Het Volkswagen busje uit 1974 rijdt naar elk feest, waar dan ook in België. Hoe leuk is dit?

Hoe gaat Bulli te werk? Na een korte kennismaking, bespreek je met Bulli de verschillende opties naargelang je planning, budget en het aantal gasten. Gianni kan perfect inschatten hoe lang Bulli operationeel moet zijn zodat iedereen de kans krijgt om zich volledig uit te leven op de achterbank.

In overleg met jou maakt Bulli een lay-out voor de fotostrip op basis van je uitnodiging, je thema of voor de foto met bedrijfsnaam of -logo & een mooi kadertje. Jij hoeft alleen nog maar te kiezen welk formaat je wenst: 5x15 of 10x15 cm. Behalve twee printjes kan je ook kiezen om de foto’s meteen door te mailen of via een QR-code te downloaden op je smartphone.

Eén uur voor aanvang van je feest wordt Bulli opgesteld en wordt ervoor gezorgd dat deze retrobus hét gespreksonderwerp wordt tijdens jouw feest. Je zou versteld staan hoeveel mensen nostalgische herinneringen hebben aan een Volkswagen busje.

In de koffer van Bulli vind je verschillende gadgets, brillen, maskers, boa's, hoedjes, camera’s, ... Je kan het zo gek niet bedenken of Bulli heeft het bij. Volledig uitgedost nemen de gasten plaats op de achterbank en daar mogen ze hun ding doen. Alles kan en alles mag. Met hoeveel passen jullie op de achterbank? Het record staat op 12 personen…

Elke gast neemt een gepersonaliseerde foto mee naar huis, gemaakt in de leukste en hipste photobooth van België. And remember: “Foto 3, is altijd de kus in de bus” ;-)

Make it social: naast de print-out kan je ook kiezen om de foto's door te mailen of online te zetten, een animated gif te maken of via een QR code de foto's downloaden naar je smartphone.

Gianni Camilleri is reeds 12 jaar werkzaam als freelance fotograaf. Hij wou een unieke photobooth aanbieden, maar de meeste photobooths die hij zag waren steeds dezelfde eenvoudige dozen, ready made en met zeer weinig mogelijkheden. Daardoor besloot hij in 2017 om zelf Bulli - The Travelling Photo Bus te creëren, wat uitdraaide tot een leuk & nostalgisch concept. Handmade and hand picked. Hij kon zijn passie voor oldtimers met zijn beroep als fotograaf combineren.

Bulli - The Travelling Photo Bus rijdt naar elk feest in heel België. Hiernaast zijn ze ook actief in Zuid-Nederland. Greep uit het klantenbestand Gemeente Rumst, Deloitte, L'Oréal, Panama Events, Molenbergnatie, VRT, EverPresent Events, Auto Natie, De Lijn, NMBS, Comemotion Communication, Goosebumps, New Balls Please Events, JADA Events, Balthazar Events, Cum Laude Events, ...

photobus Bulli photobooth fotobooth foto's event eventfotograaf animatie entertainment foto props selfies.jpg

Meer dienstverleners in de buurt van Photobus Bulli