Read My Lips

Logistieke ondersteuning
Read My Lips

Boekingskantoor voor sprekers op jouw event

Gent

Troeven

Capaciteit
5+ Personen
Straat + huisnummer
Platteberg 8
9000 Gent
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0)3 432 98 90
Facebook
Instagram
Instagram
Link

Dankzij de juiste spreker of moderator voegt Read My Lips waarde toe aan een evenement en tilt het naar een hoger niveau. Hun professionele sprekers en moderatoren vertellen een boeiend verhaal, treden in interactie en brengen hun boodschap over op maat van het publiek.

Als gespecialiseerd sprekersbureau verzamelen ze een breed scala aan professionele kennis, overtuigingen en invalshoeken via hun sprekers en moderatoren. Ze kiezen om het gesproken woord op te waarderen en creëren zo ruimte voor verrijkende inzichten, nieuwe meningen en interessante debatten. Ze volgen trends op de voet en selecteren en screenen de sprekers zorgvuldig. Zo zijn ze zeker van hun inhoudelijke expertise en hun sprekerskwaliteiten.

Bij Read My Lips dragen ze een persoonlijke aanpak met een vaste contactpersoon en een open communicatie hoog in het vaandel. Hun medewerkers helpen en denken mee in de zoektocht naar de geschikte spreker of moderator op maat van het vooropgestelde event en budget.

Ze regelen de geschikte spreker of moderator voor een specifiek event. Dat is hun specialisatie en ze vormen hierbij de schakel tussen hun spreker en klant. Hierbij vinden ze het belangrijk om zowel hun klant als hun spreker te ontzorgen. Zo regelen ze alles van A tot Z: praktische afspraken, boeking, opvolging, facturatie … Niet alleen voor hun klanten, maar ook voor hun sprekers en moderatoren zorgen ze voor een optimale service. Ze ondersteunen bij zowel de praktische, organisatorische als de inhoudelijke opvolging. Verder kan een spreker bij hen terecht voor advies in de breedste zin van het woord. Ze zijn een klankbord en (onder)steunen bij vragen over inhoud, prijszetting en allerhande praktische afspraken.

Read My Lips sprekersbureau boekingsbureau sprekers moderators keynotes

Meer dienstverleners in de buurt van Read My Lips