Refuge Kapelleberg

Eventlocatie, Meetinglocatie, Meeting hotel, Teambuilding
Refuge Kapelleberg

Uw event in het hartje van de Vlaamse Ardennen

Maarkedal

Troeven

Capaciteit
1 - 80 Personen
Kamers
9 Kamers
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
In het groen
Troeven
Met tuin
Troeven
Rolstoeltoegankelijk
Straat + huisnummer
Kapelleberg 16
9680 Maarkedal
E-mail
Telefoonnummer
+32 472 34 71 68
Facebook
Instagram
Instagram
Link

Refuge Kapelleberg in Maarkedal is dé geniet-locatie voor jouw seminarie, teambuilding, management meeting of bedrijfsevent. De hoeve ligt in het hartje van de Vlaamse Ardennen. Refuge Kapelleberg levert graag maatwerk zodat je maximaal kan genieten!

Warme sfeer

Ze profileren zich niet als een standaard seminarieruimte, maar werken voor elke klant nauwkeurig een format uit dat helemaal naar hun noden is. Ze willen een warme, gezellige sfeer creëren die bijdraagt tot openheid, creativiteit en een optimale sfeer om te vergaderen. Gastvrouw Tine heeft namelijk meer dan tien jaar ervaring als juridisch directeur in een corporate omgeving en kan daarom als geen ander inspelen op de noden en wensen van bedrijven.

Naast de unieke ligging, de 9 gastenkamers (26 personen) en een (h)eerlijke keuken van de gastvrouw, biedt deze locatie je tal van ontspanningsmogelijkheden waaronder vespatrips.

Genieten van Vlaamse cultuur en natuur

“Refuge Kapelleberg” is een vierkantshoeve wiens sporen teruggaan tot 1763. De hoeve werd zeer ingrijpend gerestaureerd én gemoderniseerd vanaf 16 juli 2007 en ontving zijn eerste klanten op 31/08/2008. Sindsdien heeft Refuge Kapelleberg heel wat geïnvesteerd in het comfort van hun klanten. Hier kan jij en jouw team echt herbronnen en vooral ook genieten van wat de Vlaamse natuur en cultuur je te bieden heeft. Alles is aanwezig voor een paar dagen totale ontspanning. Of je nu een sportieve duizendpoot, cultuuradept, bourgondiër of druk zakenman bent… er is voor ieder wat wils.

Refuge Kapelleberg mikt voornamelijk op groepen en bedrijven, omdat hun infrastructuur, de manier van werken en het concept het beste tot uiting komt voor groepen vanaf 10 personen. Ze bieden natuurlijk ook vergadermogelijkheid aan voor kleine groepen (vanaf 2 personen) in een persoonlijk en discrete setting, hetgeen vrij uniek is in de streek.

Refugetrips

Analytics-cookies inschakelen om de ingesloten YouTube-video te tonen
Mijn cookiekeuzes beheren

gebouw_vanuit_dal.jpg

Zaalcapaciteit

Célival

U-vorm
20
Receptie
100
Banket
80
Walking dinner
100
Locatie U-vorm  Receptie  Banket  Walking dinner  Oppervlakte (m²) 
Célival 20 100 80 100 100

Meer dienstverleners in de buurt van Refuge Kapelleberg