RELeaSe Tea

Teambuilding
RELeaSe Tea
Sint-Niklaas

Troeven

Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
Historische site
Troeven
Rolstoeltoegankelijk
Straat + huisnummer
Prins Karelstraat 23
9100 Sint-Niklaas
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0)478 39 15 10
Facebook
Instagram
Instagram
Link

RELeaSe Tea is gelegen in een Art Deco pand met gerenoveerde voormalige textiekfabriek. In het T-Lab worden losse theëen en kruideninfusies gecreëerd, geblend en verpakt. In de rustgevende Art Deco T-shop wordt men ondergedompeld in de sfeer van weleer en komt men meer te weten over de historiek van het pand en de zaak.

RELeaSe Tea tracht thee en tisanes op een aangename manier te laten ontdekken en geeft advies over hoe men deze heerlijke dranken van Moeder Natuur een gezonde plaats kunnen geven in het dagelijkse leven. Er wordt ook geblend op maat : zowel voor particulieren, als voor bedrijven (relatiegeschenken), organisaties of evenementen. Het aanpalende, gerenoveerde textielgebouw biedt plaats aan max 14 personen voor teambuilding activiteiten zoals workshops en degustaties. (Deze activiteiten kunnen ook worden gerealiseerd op locatie) Ook als tussenstop tussen 2 activiteiten door of als eindstop van een wandeling biedt deze zaak de mogelijkheid tot onthaasten bij een thee-gerelateerd hapje en drankje (max 20 personen)

Alle activiteiten worden in samenspraak met en op maat van de groep voorzien. Ook tijdens evenementen biedt RELeaSe Tea zijn diensten aan als thee-bar, waarbij enkel thee- en kruidengerelateerde dranken en hapjes worden aangeboden (warme dranken, icetea, mocktails, cocktails, specialteas, T-apas,...)

RELeaSe Tea Theesommelier workshop tea tasting
Release tea workshop teambuilding theesommelier tea tasting

Meer dienstverleners in de buurt van RELeaSe Tea