Robinetto , dé drinkwaterrevolutie

Eten & Drinken, Logistieke ondersteuning
Robinetto , dé drinkwaterrevolutie

Duurzame watertaps met gefilterd en gekoeld water

Gentbrugge
Straat + huisnummer
Kerkstraat 108
9050 Gentbrugge
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0)9 277 02 15
Facebook
Instagram
Instagram
Link

Robinetto, een impactonderneming, biedt oplossingen om het aantal transportkilometers, de CO2 uitstoot en de berg afval te verminderen die wordt veroorzaakt door flessenwater. De Belgische drankenindustrie brengt elk jaar 5 miljard verpakkingen in de markt.

Water uit de kraan

Dat betekent jaarlijkse ettelijke miljoenen transportkilometers. Je hoeft geen wetenschapper te zijn om te beseffen dat dit transport en deze berg afval een enorme hoeveelheid CO2-uitstoot met zich meebrengt. En dat terwijl er een alternatief bestaat dat veel duurzamer, makkelijker én goedkoper is: het water dat gewoon uit de kraan komt. Het is duidelijk: water verpakken en transporteren is absurd.

Duurzaam alternatief voor flessenwater

Met Robinetto bieden zij oplossingen om duurzamer, eenvoudiger en goedkoper te drinken. Voor elk event, voor elk kantoor, voor elke (horeca)zaak hebben zij een watertap die aan alle wensen voldoet, zowel voor verhuur op korte & lange termijn als verkoop.

Gefilterd & gekoeld water, met of zonder bubbels of siroop

Bovendien beschikken zij ook over siropen zodat ook frisdranken kunnen worden geserveerd op een duurzame manier. De watertaps serveren gefilterd en gekoeld water en indien gewenst voegen die er ook nog heerlijke bubbels aan toe. Een heel duurzame manier om jouw gasten of werknemers te voorzien van gezonde verkoeling 24 op 7.

De Robinetto watertap is een meerwaarde voor elk evenement

Geen gesleur meer met zware bakken, geen stockruimte meer nodig, frigo's hoeven niet meer aangevuld te worden, geen ettelijke transportkilometers betalen,.. kortom niet enkel een meerwaarde voor het milieu maar ook voor de portemonnee, de logistiek en de rug.

Haven van Antwerpen, Universiteit Gent, Tomorrowland, Dranouter, Fisheye, Colruyt Groep, Cirque Magic, Paradise City, Handelsbeurs Gent,.. en vele anderen doen al mee aan deze drinkwaterrevolutie.

Robinetto7.jpg
Robinetto5.jpg
Robinetto3.jpg
Robinetto4.jpeg
Robinetto
Robinetto BAr

Meer dienstverleners in de buurt van Robinetto , dé drinkwaterrevolutie