ScootMoment

Teambuilding
ScootMoment

Ontdek Meetjesland op een avontuurlijke manier

Assenede

Troeven

Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
In het groen
Straat + huisnummer
Molenstraat 48
9960 Assenede
E-mail
Telefoonnummer
+32 495 79 82 25
Facebook
Link

Wil je een onvergetelijk bedrijfsuitje beleven in en rond het Meetjesland, gelegen tussen Brugge en Gent, en genieten van de mooie omgeving op een avontuurlijke manier? Dan ben je bij ScootMoment aan het juiste adres.

Geniet van het landschap

Met de scooter verken je mooie routes op gps die je langs diverse verkeersluwe kronkelende landweggetjes, rustgevende weide -en natuurlandschappen en natuurlijk de bekende Meetjeslandse kreken brengen waar men uren kan toeren. Ook Breskens, Cadzand, Nieuwvliet en Knokke-Heist behoren tot de vele mogelijkheden. Of wat dacht je van een rondrit door het schilderachtig middeleeuws stadje Damme, de ideale uitstap! 

Iedereen krijgt een infomapje mee met wat uitleg over de streek die doorkruist wordt. Daarin kan men ook het aantal kilometer en tijd tot de drank -en eetgelegenheden terugvinden die men onderweg zal passeren. Zo kunnen de landelijke ritjes afgewisseld worden met een terrasje waar je kan genieten van een natje en een droogje.

Arrangement

De huur van de scooters zijn ook mogelijk met een arrangement. Aan de hand van je wensen kijkt ScootMoment wat tot de mogelijkheden behoort. De invulling kan gaan van huur met lunch, rondleiding bij een streekproducent of andere nevenactiviteiten.
ScootMoment staat volledig ter beschikking om je voorstel in een prachtig evenement te gieten.

Meer dienstverleners in de buurt van ScootMoment