Sir Catering

Eten & Drinken
Sir Catering

Top catering met nadruk op lokaal en bio

Drongen

Troeven

Capaciteit
Max 425 Personen
Troeven
Break-out rooms
Troeven
Overnachtingsmogelijkheden
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
In het groen
Troeven
Met tuin
Troeven
Rolstoeltoegankelijk
Straat + huisnummer
Booiebos 5A
9031 Drongen
E-mail
Telefoonnummer
+32 473 53 21 70
Link

Sir Catering & Whale bieden samen een totaalpakket voor elk corporate event. Whale is een oude hoeve, mooi in het groen gelegen in de Gentse randgemeente Drongen.

Walvisskelet

De hoeve is gerestaureerd met industriële elementen, wat de zaal een uniek karakter geeft. Het unieke karakter van de zaal wordt extra benadrukt door een walvisskelet dat boven de bar hangt. Grote raampartijen zorgen voor een mooie instroom van daglicht. Samen geeft dit de zaal een urban gevoel gekoppeld aan alle rust van de groene omgeving.

De zaal ligt op amper twee minuten rijden van de op- en afrit Drongen van de E40. Een optimale ligging want zowel Antwerpen, Brussel, Kortrijk, Brugge en uiteraard Gent zijn vlot bereikbaar op minder dan 40 minuten.

Op het terrein bevindt zich een ruime privé-parking op amper 10 meter van de ingang.

Met een volledig uitgeruste multimediazaal is Whale een ideale locatie voor presentaties, productlanceringen, vergaderingen, etc.

Bovendien is de zaal in vier verschillende zones op te delen, waardoor er tegelijkertijd aparte presentaties / brainstormsessies kunnen gehouden worden.

Top kwaliteit met nadruk op lokaal en biologisch

Sir Catering is beheerder van de zaal en staat voor topkwaliteit op alle vlakken. Op het bord komen er enkel verse en lokale producten, met de nadruk op bio. Van een banaal koekje, tot een gerookte zalm of heerlijke risotto. Alles wordt vers en huisbereid. Elke dag opnieuw wordt de lat er even hoog gelegd, al was het een Michelin sterrenrestaurant.

De service is er onberispelijk, steeds met een glimlach en nooit aarzelend om dat extraatje te voorzien.

Naar inkleding en meubilair is comfort de eerste waardemeter maar met net dat tikkeltje meer. Mooie stoelen, prachtige bloemen, gezellige kaarsen. Alles is tot in de puntjes verzorgd.

Bij Whale & Sir Catering kies je voor een optimale beleving voor je klanten, zodat ze in de beste omstandigheden kunnen deelnemen aan een presentatie, seminarie of event.

Sir Catering in Drongen
Sir Catering in Drongen

Zaalcapaciteit

Whale

Schoolstijl
175
U-vorm
100
Theater
200
Receptie
250
Banket
175
Walking dinner
250
Locatie Schoolstijl  U-vorm  Theater  Receptie  Banket  Walking dinner  Oppervlakte (m²) 
Whale 175 100 200 250 175 250 455

Meer dienstverleners in de buurt van Sir Catering