Sportcentrum Schotte

Eventlocatie, Meetinglocatie, Teambuilding
Sportcentrum Schotte

Multifunctioneel en hypermodern sportcentrum

Aalst

Troeven

Capaciteit
Max 250 Personen
Kamers
55 Kamers
Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
Historische site
Troeven
In het groen
Troeven
Rolstoeltoegankelijk
Straat + huisnummer
Kapellekensbaan 8
9320 Aalst
E-mail
Telefoonnummer
+32 53 72 38 75
Facebook
Instagram
Instagram
Link

Als bedrijf op zoek naar een plaats om te vergaderen met een vlotte bereikbaarheid en voldoende parking? Op zoek naar een plek waar je je meeting kunt combineren met sport en een lekkere maaltijd? Of eerder op zoek naar een uitvalsbasis voor een bedrijvensportdag, een incentive voor je personeel, al dan niet met overnachting? Dan is de site van sportcentrum Schotte dé ideale uitvalsbasis.

De site

Aan de bekende Kapellekensbaan in Erembodegem werd de oude vervuilde fabriekssite van Leerlooyerij Schotte de voorbije jaren omgetoverd tot een site vol leven en sport, met een knipoog naar het historisch verleden. Sportcentrum Schotte is een multifunctioneel en hypermodern sportcentrum, centraal gelegen en vlot bereikbaar via de E40 (afrit Aalst) of het openbaar vervoer. Het complex omvat een enorme sporthal. Daarnaast is er een Olympische turnhal, een gevechts- en danszaal, een fitnessruimte, vergaderzalen en een mooie horecaruimte met terras. Ook buitensporten vinden er aansluiting. The Outsider Aalst organiseert verschillende outdoor-activiteiten op de site en het stadspark is op wandelafstand. Het sportcentrum ontvangt ruim 300 000 sportievelingen per jaar.

Meetings

In sportcentrum Schotte zijn er 3 vergaderzalen aanwezig. Elke vergaderzaal biedt plaats aan 40 personen, zittend aan tafel. Je kunt kiezen om 1, 2 of 3 vergaderzalen te huren. Door mobiele, akoestische tussenwanden kan met de indeling van de zalen gespeeld worden. De volledige vergaderzaal biedt ruimte aan 120 personen (zittend aan tafel) of voor 250 personen (zonder tafel). In elke vergaderzaal is er de mogelijkheid om te projecteren en is er gratis Wi-Fi, een vaste geluidsinstallatie en airco. Daarnaast is er ook een draadloze micro voorhanden, alsook podiumelementen.

Eten & drinken tijdens meeting

Je meeting kun je starten of afronden met een lekkere maaltijd of receptie in brasserie De Looyerij. Liever een koffierbar tijdens je meeting? De mensen van de Looyerij werken maar al te graag een B2B- aanbod voor je uit. 

Meeting, sporten en incentives

Combineer je een meeting graag met een sportieve activiteit of bied je je personeel graag een incentive aan? Ook dan ben je bij Aalst Sport aan het juiste adres. Op de site van sportcentrum Schotte bouwde concessionaris The Outsider het afgelopen jaar een prachtige uitvalsbasis uit voor allerlei sportieve outdoor activiteiten. Hou je van hoogte en spanning? Dan kan je klimmen op de oude fabrieksschouw of op het gloednieuwe klimparcours. Het competitiebeest in jou kun je loslaten tijdens de laser battle. Voor de waterratten is kajakken, vlotten en SUP 'en op de Dender de ideale uitdaging. Ook builders, Schotse Highland games en een actieve stadszoektocht behoort tot het aanbod van The Outsider Aalst.

De site van sportcentrum Schotte is ook de ideale uitvalsbasis voor een (erfgoed)wandeling of een fietstocht.Trek je liever de stad in? De collega’s van de toeristische dienst werkten een mooi aanbod voor je uit. 

55 slaapplaatsen

Is de verplaatsing naar huis te ver? Op de site van het sportcentrum vind je het verblijfscentrum Schotte met 55 slaapplaatsen, daglokalen en een uitgerust keuken. Hun aanbod, prijzen en meer informatie vind je op hun website. 
De daglokalen zijn een goede aanvulling op de vergaderzalen van het sportcentrum. Zo kan je in 5 zalen tegelijk workshops, meetings, infosessies organiseren.

Sportcentrum Schotte in Aalst

Zaalcapaciteit

Vergaderzaal 1

Schoolstijl
80
U-vorm
40
Receptie

Vergaderzaal 2

Schoolstijl
80
U-vorm
40
Receptie
80

Vergaderzaal 3

Schoolstijl
80
U-vorm
40
Receptie
Locatie Schoolstijl  U-vorm  Receptie  Oppervlakte (m²) 
Vergaderzaal 1 80 40
Vergaderzaal 2 80 40 80
Vergaderzaal 3 80 40

Meer dienstverleners in de buurt van Sportcentrum Schotte