Tablot

Eventlocatie, Meetinglocatie
Tablot

Vergaderen en private dining op wandelafstand van het station

Gent

Troeven

Capaciteit
1 - 16 Personen
Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
Stadscentrum
Troeven
Met tuin
Straat + huisnummer
Floraliënlaan 44
9000 Gent
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0)479 54 77 21
Facebook
Instagram
Instagram
Link

Achter de façade van een prachtig herenhuis in Gent vind je Tablot, een ongedwongen plek waar business en gastvrijheid samenkomen. Tablot is er voor bedrijven, ondernemers,... die op zoek zijn naar een kleinschalige plek waar ze in alle rust kunnen vergaderen, ideeën uitwisselen en elkaar inspireren, al dan niet met een lekkere lunch of diner erbij.

Twee tafels, oneindig veel business opportunities

De vergaderzaal van Tablot is ideaal voor onder andere brainstormsessies, lezingen en meetings, en dit voor 16 personen, afhankelijk van de gewenste opstelling.

Wil je graag met collega's of zakenrelaties lekker eten in een professionele maar toch informele omgeving, dan is de private dining locatie van Tablot wat je zoekt. Kiest u voor de vergadertafel of de eettafel? Waarom niet beide? Verhoog de succesfactor van meetings en brainstorms met private dining experience.

Vergaderen in een creatieve omgeving

Bij Tablot primeert persoonlijk contact en gastvrijheid maar toch op een professionele manier. De ruimtes werden met oog voor detail stijlvol aangekleed zodat ze een ongedwongen maar toch professionele sfeer uitstralen. Door de liefde voor moderne kunst zijn aan de muren verschillende werken van jonge talentvolle kunstenaars te bewonderen wat zorgt voor een persoonlijke touch.

Daarenboven kijk je uit op een groene oase van rust die de stadsdrukte in no time doet vergeten. Aan de ene kant heb je uitzicht op de bomen van het Gentse Citadelpark en aan de andere kant een zonovergoten tuin die kan zorgen voor verademing en ontspanning.

Bereikbaarheid

MET DE AUTO

Er is een vlotte aansluiting tussen Tablot en de belangrijke toegangswegen. Er is parkeerruimte in de straat (hou rekening met parkeertarieven) of iets verder in de parking van het Sint-Pietersstation. Tablot ligt buiten de lage emissiezone.  

MET HET OPENBAAR VERVOER  

Je wandelt van Tablot naar het Sint-Pietersstation in 5 min. De locatie is ook vlot bereikbaar met tramlijn 1.

Tablot
Tablot
Tablot

Zaalcapaciteit

Vergaderzaal

Schoolstijl
14
Auditorium
16
Banket

Private dining

Schoolstijl
Auditorium
Banket
10
Locatie Schoolstijl  Auditorium  Banket  Oppervlakte (m²) 
Vergaderzaal 14 16
Private dining 10

Meer dienstverleners in de buurt van Tablot