Very Food Catering

Eventlocatie, Meetinglocatie, Meeting hotel, Eventcatering
Very Food Catering

Privé en bedrijfscatering in Deinze

Deinze

Troeven

Troeven
Overnachtingsmogelijkheden
Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
In het groen
Troeven
Met tuin
Troeven
Rolstoeltoegankelijk
Straat + huisnummer
Souverainestraat 56/3
9800 Deinze
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0)483 01 51 43
Facebook
Instagram
Instagram
Link

Very Food Catering is gespecialiseerd in bedrijfsevents, met een aanbod dat voor elk wat wils biedt. Sterk in een héél persoonlijke benadering en in logistieke ondersteuning, maakt Very Food Catering van elke aanvraag weer een uniek event.

Of er nu gekozen wordt voor een zittend diner met 3 à 4 gangen, samengesteld door top chef Didier Couteele en op de fijnste wijze bediend - of u gaat voor een attractief buffet met showcooking, een degelijke barbecue of zelfs een foodtruck, Very Food Catering heeft het allemaal in huis.

Innovatieve keuken

Conceptueel denkt Very Food Catering graag creatief mee, naar een leuke manier om het cateringluik van het event vorm te geven, helemaal in lijn met het vooropgestelde thema. Hun innovatieve keuken prikkelt alle zintuigen. Met verbluffende presentaties en een stijlvolle bediening geeft Very Food Catering elke type event een zichtbare meerwaarde.

Vleugje magie

Door jarenlange ervaring stelt deze cateraar elke klant gerust. Voor elk “sprookje” toveren zij met hun team, het gepaste feestmenu uit hun hoed! Contacteer hen, voor een vleugje magie.

Meer dienstverleners in de buurt van Very Food Catering