Waasland Intens Meemaken

Teambuilding
Waasland Intens Meemaken

Teambuildings in 620 ha natuurgebied

Kruibeke

Troeven

Capaciteit
Max 125 Personen
Straat + huisnummer
Kruibekestraat 116 A
9150 Kruibeke
E-mail
Telefoonnummer
+32 496 16 74 82
Facebook
Link

620 hectare autovrij natuurgebied op een boogscheut van Antwerpen en vlak bij Gent en Brussel. Ontstaan door de aanleg van een gecontroleerd overstromingsgebied langs de linker Scheldeoever op het grondgebied van de gemeentes Kruibeke, Bazel en Rupelmonde. Ga met je team naar de polders van Kruibeke en ontdek, proef, eet en logeer.

Op stap met je team

Met een concept op maat ga je met de hele groep op stap. Er is steeds voor iedereen iets leuks en lekkers te beleven. Plezier voor jong en oud, sportief, creatief, leerrijk, ontspannend. Er zijn heel wat opties die de beleving van jouw dag volledig maken. Leuke opdrachten en praktische proeven onderweg zoals een fotozoektocht en natuurquiz.

Lokale horeca

Waasland Intens Meemaken werkt samen met met diverse lokale horeca, diverse restaurants en feestzalen met capaciteit tot 300 personen.

Barbiergidsen

Barbiergidsen gaan mee op de trein, op de fiets of te voet. Een pool van ervaren gidsen en begeleiders vertrouwd met het gebied. De begeleiding is mogelijk in Nederlands, Frans, Engels en Duits.

 

 

 

 

 

Op zoek naar inspiratie voor een teambuilding in Oost-Vlaanderen?

Meer dienstverleners in de buurt van Waasland Intens Meemaken