White rabbit events

Agency
White rabbit events

Gewaardeerd evenementenbureau in Gent

Gent
Straat + huisnummer
Ottergemsesteenweg 238
9000 Gent
E-mail
Telefoonnummer
+32 9 233 05 14
Facebook
Link

White Rabbit is een gewaardeerd evenementenbureau en zijn meesters in alles wat gevierd of gecommuniceerd moet worden. Hun evenementen onderscheiden zich door unieke experiences, sterke emoties en blijvende impact op jouw merk of bedrijf.

Communication & Celebration events

Ieder bedrijf heeft wel eens een belangrijke boodschap over te brengen. Een nieuwe strategie, overname of fusie, productlancering, persevent, congres of beurs. Wat je ook wil communiceren, je wil dat de boodschap duidelijk overkomt. Wat voor evenement je ook voor ogen heeft, bij White Rabbit ben je aan het juiste adres. Volg net als Alice het witte konijn, val in een konijnenpijp en ontdek Wonderland.

Totaalpakket

White Rabbit zorgt voor een gepast professioneel kader dat aansluit bij de aard van jouw bedrijf, je boodschap en jouw doelpubliek. Van uitnodiging tot locatie, animatie en catering, White Rabbit neemt het allemaal van je over. Bij White Rabbit gaan intuïtie en kennis hand in hand. Op basis van deze mix zoeken ze naar een concept en stijl die 100% aansluit bij jouw communicatie-event. Alleen op deze manier krijg je een communication event dat naadloos aansluit bij jouw doelstellingen.

Toeval bestaat niet

Bij White Rabbit wordt niets aan het toeval over gelaten en dat geldt niet alleen voor het vlekkeloos verloop van jouw event. Je ontvangt bij White Rabbit immers een gedetailleerde en transparante budgettering. Geen onverwachte kosten, geen addertjes onder het gras. Reken op een communication event waarin jouw boodschap centraal staat.

Kwaliteit als leidraad

Eens er is vastgelegd wat je wil, gaan ze aan de slag en werken ze een verrassend en creatief concept uit. Hun partners en leveranciers hebben dezelfde passie voor kwaliteit als White Rabbit zelf. Je kan vertrouwen op hun jarenlange ervaring en goesting. Creativiteit en kwaliteit hebben natuurlijk hun prijs. Bij White Rabbit wordt rekening gehouden met jouw vooropgestelde investering en ontvang je een gedetailleerde en transparante budgettering. Op die manier kom je niet voor financiële verrassingen te staan, enkel voor creatieve.

Meer dienstverleners in de buurt van White rabbit events