Xavier Events

Eventlocatie, Meetinglocatie
Xavier Events
Destelbergen

Troeven

Capaciteit
1 - 100 Personen
Troeven
Break-out rooms
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden en laadpalen
Troeven
Met tuin
Troeven
Rolstoeltoegankelijk
Straat + huisnummer
Solariumdreef 7
9070 Destelbergen
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0)9 274 45 66
Facebook
Instagram
Instagram
Link

Xavier Events verwelkomt zijn gasten in een omgeving waar de dynamiek van een trendy koffiebar en de charme van een authentieke eventlocatie samensmelten tot een perfecte harmonie. Gelegen in Destelbergen, op slechts een korte afstand van de R4, positioneert Xavier Events zich als de ideale bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar een memorabele ervaring.

Bij binnenkomst in Xavier Events worden bezoekers begroet door een mix van modern en tijdloze authenticiteit. Het waterfront terras van de locatie biedt een serene ontsnapping, een uitnodiging tot rust en genot tegen de achtergrond van een betoverend uitzicht. Dit terras vormt het perfecte toneel voor elk samenzijn, van ontspannen middagen tot levendige avondevenementen.

De smaakpapillen van de gasten worden verwend met een uitgebreid assortiment aan trendy frisdranken en voortreffelijke wijnen. Elk drankje is met zorg geselecteerd om te zorgen voor een optimale smaakervaring, waardoor gasten kunnen genieten van de sfeer van het karaktervolle interieur van Xavier Events.

Xavier Events is een bruisend trefpunt waar mensen samenkomen voor inspirerende momenten. Met een veelzijdige eventvenue die ruimte biedt aan een breed scala van activiteiten, van creatieve workshops en teambuildingactiviteiten tot bruisende afterworkfeestjes en fascinerende tentoonstellingen, stelt Xavier Events een exclusieve ruimte ter beschikking voor zowel zakelijke als privé-evenementen.

Of je nu op zoek bent naar een inspirerende locatie voor een volgend zakelijk evenement of simpelweg een plek wil vinden om te ontspannen en te genieten van het goede leven, Xavier Events opent zijn deuren met open armen. Iedereen is welkom om te ontdekken wat Xavier Events zo speciaal maakt, en om elk evenement te transformeren in een onvergetelijke ervaring.

terras. Xavier Events Destelbergen
xavier-lr_08.jpg
xavier-lr_19.jpg
lunch_groep Xavier Events Destelbergen eventvenue
xavier_9.11.jpg
Xavier Events Destelbergen

Zaalcapaciteit

Theater zaal

Theater
75
Receptie
100

Podium

Theater
50
Receptie
100

Backstage

Theater
10
Receptie
12

Coffeebar

Theater
Receptie
45

Terras

Theater
Receptie
Locatie Theater  Receptie  Oppervlakte (m²) 
Theater zaal 75 100 95
Podium 50 100 110
Backstage 10 12 25
Coffeebar 45 78
Terras 130

Meer dienstverleners in de buurt van Xavier Events