Yasai - plant based creativity

Eventcatering
Yasai - plant based creativity

Vegan eventcateraar

Gent
Straat + huisnummer
Rabotstraat 25
9000 Gent
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0)494 47 20 33
Facebook
Instagram
Instagram
Link

 

Yasai, Japans voor groente, staat ook voor heerlijk, plantaardig en puur. Koken met ingrediënten die rechtstreeks uit de natuur komen doet veel meer dan ons voeden alleen: het is de taal die over alle grenzen heen gaat en mensen samenbrengt, het verbindt ons met onze omgeving en het ritme van de seizoenen. Het geeft ons de kans om creatief aan de slag te gaan met smaken, kleuren en texturen. Het is een vorm van zorgen, voor anderen én voor jezelf.

Er is een duidelijke link tussen wat we eten en ons mentale (en fysieke) welzijn. Voeding is één van de belangrijkste factoren in onze geestelijke gezondheid. Een plantenrijk eetpatroon vol anti-oxidanten, vezels, anti-inflammatoire stoffen, gezonde vetten en kwalitatieve eiwitten, is cruciaal voor een gezond brein en een positief gemoed.

Daarom gaat Yasai voor jou aan de slag met seizoensgebonden, onbewerkte ingrediënten, met hier en daar ondersteunende kruiden, adaptogene paddenstoelen en krachtige superfoods, om je te laten stralen, vanbinnen én vanbuiten.

Yasai vegan eventcatering cateraar traiteur gent
Yasai Eventcatering vegan gent

Meer dienstverleners in de buurt van Yasai - plant based creativity