Yeti Group Eeklo

Eventlocatie, Teambuilding
Yeti Group Eeklo

Indoor teambuilding

Eeklo

Troeven

Capaciteit
Max 350 Personen
Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
Rolstoeltoegankelijk
Straat + huisnummer
Leopoldlaan 60
9900 Eeklo
E-mail
Telefoonnummer
+32 485 53 71 90
Facebook
Link

Meer en meer bedrijven zijn er zich van bewust dat een jaarlijkse activiteit niet enkel een positief effect kan hebben op de productiviteit maar ook kan bijdragen tot kostenbesparing inzake ziekteverzuim. Yeti Eeklo biedt een brede waaier aan activiteiten aan voor jou en jouw team.

Positieve sfeer

Teambuildings zorgen ook voor een betere collegialiteit, het winnen van vertrouwen in elkaar, een vlottere communicatie en vaak ontstaan er nieuwe ideeën en inspiratie. 

Bedrijfspsychologen en loopbaanbegeleiders hebben na meerdere en grondige studies eenzelfde mening dat teambuildingactiviteiten een positieve invloed hebben op diverse domeinen binnen een bedrijf.

Waaier aan activiteiten

  • Bowling 
  • Prison Island (combi escape room en Ford Boyard)
  • Karting
  • Clip ’n Climb
  • i Combat, lasershooting 
  • Lumberjacks, bijlwerpen
  • Glowgolf, blacklight minigolf
  • Airsoft

Food & Drinks

Gezellig afsluiten met een etentje maakt het compleet. Steengrill, fondue of BBQ, het kan allemaal. Daarnaast is er ook keuze uit spaghetti, stoofvlees, vol au vent, balletjes in tomatensaus, veggieburgers en Yeti burgers. 

Combinaties en workshops

Zoals je leest zijn tal van combinaties mogelijk. Gezien de diversiteit binnen veel teams kan Yeti een voorstel op maat uitwerken geheel volgens de noden en wensen van het team en bedrijf. Ook combinaties met bijvoorbeeld een citygame in een stad naar keuze kan Yeti aanbieden waarbij alles voorzien wordt  zoals transport en lunchpakketten.

Voorafgaand aan de activiteiten kan er ook een workshop worden georganiseerd rond stressbestendigheid, preventie van burn-out en energiebalans, gegeven door dynamische therapeuten.

Meer dienstverleners in de buurt van Yeti Group Eeklo