Zelda&Zorro Evergem

Eventlocatie, Meetinglocatie, Groepsrestaurant
Zelda&Zorro Evergem

Uniek huiskamerconcept

Evergem

Troeven

Capaciteit
Max 75 Personen
Troeven
Break-out rooms
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
In het groen
Troeven
Met tuin
Straat + huisnummer
Doornzele Dries 9
9940 Evergem
E-mail
Telefoonnummer
+32 476 98 89 40
Facebook
Instagram
Instagram
Link

Zelda&Zorro wil mensen samenbrengen in een ongedwongen kader. De open bar en de food sharing-buffetten zijn het DNA van Zelda&Zorro en zorgen voor een ‘feel at home’-beleving. Het huiskamerconcept is bedacht om collega's zorgeloos te laten genieten van hun vergadering of presentatie. Het unieke kader en de eigentijdse inrichting maken van Zelda&Zorro de perfecte ontmoetingsplek voor gezinnen, vriendengroepen en collega’s.

Ongedwongen setting

Zelda&Zorro Evergem bevindt zich in een herenhuis met kasteel allures en beschikt over 2 salons en een grote tuin. De ongedwongen en eigentijds ingerichte huiskamer vormen de ideale setting voor een break-out uit de dagdagelijkse race. Zelda&Zorro is de perfect locatie om tot nieuwe inzichten te komen tijdens een training, teambuilding, brainstorm of een netwerk event. Onze unieke settings kunnen ook gehuurd worden voor shoots, workshops, vernissage, lezingen of private sale. 

Eigentijdse catering

In samenwerking met onze catering partners biedt Zelda&Zorro business packs aan voor een eigentijdse en gezonde omkadering van uw event. Catering op maat is mogelijk.

Chateau Flow

Zelda&Zorro coördineren deze unieke plek samen met Unicorn Your Life en doopten het kasteel tot Chateau Flow. De livingrooms van Zelda&Zorro vind je op de eerste verdieping van dit unieke gebouw. De workshopruimte en speelkamer brachten we onder op de 1e verdieping. Op de tweede verdieping bevinden zich de huiselijke praktijkruimtes van een fijne coaching community die vanuit verschillende invalshoeken werkt rond onthaasten en het mentaal welzijn bij volwassen en kinderen. Zij bieden ook teambuildings aan.

In de buurt

Mogelijkheid tot combinatiebezoek aan brouwerij van Steenberge, natuurwandeling in het Koppelingsgebied, retro krulbol-initiatie,...

Bereikbaarheid

Kom je met de fiets, dan kan dit ook via het veer. Met de auto kan je gratis parkeren in de straat, er zijn ruime parkeermogelijkheden. Met het openbaar vervoer geraak je met lijn 54 (Halte Doornzele ker) tot bij Zelda&Zorro Evergem. 

Approved by

ALICE BOWN – AKTUAL – BABA BABYWEAR – CORTINA – ENERGY LAB –  FUJI OIL – ING – LECTOR MEDIA – LIBELLE – NETWERK ONDERNEMEN – NEW VALMAR – STUDIO LALA – TEAMLEADER – TOERISME OOST-VLAANDEREN – UGENT – UNIZO – VOKA

Zelda en Zorro Evergem gevel
Zelda en Zorro Evergem tuin

Zaalcapaciteit

Groot salon

Schoolstijl
25
U-vorm
20
Theater
30
Receptie
50
Banket
30
Walking dinner
40

Klein salon

Schoolstijl
20
U-vorm
15
Theater
20
Receptie
30
Banket
20
Walking dinner
25

Tuin

Schoolstijl
U-vorm
Theater
Receptie
Banket
Walking dinner
Locatie Schoolstijl  U-vorm  Theater  Receptie  Banket  Walking dinner  Oppervlakte (m²) 
Groot salon 25 20 30 50 30 40 120
Klein salon 20 15 20 30 20 25 95
Tuin

Meer dienstverleners in de buurt van Zelda&Zorro Evergem