Zelda&Zorro Gent

Eventlocatie, Meetinglocatie, Groepsrestaurant
Zelda&Zorro Gent

Huiskamerconcept aan de dokken

Gent

Troeven

Capaciteit
1 - 50 Personen
Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
Stadscentrum
Straat + huisnummer
Kompasplein 18
9000 Gent
E-mail
Telefoonnummer
+32 476 98 89 40
Facebook
Instagram
Instagram
Link

Zelda&Zorro wil mensen samenbrengen in een ongedwongen kader. De open bar en de food sharing-buffetten zijn het DNA van Zelda&Zorro en zorgen voor een ‘feel at home’-beleving. Het huiskamerconcept is bedacht om collega's zorgeloos te laten genieten van hun vergadering of presentatie. Het unieke kader en de eigentijdse inrichting maken van Zelda&Zorro de perfecte ontmoetingsplek voor gezinnen, vriendengroepen en collega’s.

Ongedwongen setting

Zelda&Zorro Gent ligt in de hippe buurt de Nieuwe Dokken en heeft een hoge aantrekkingskracht dankzij de maritieme sfeer en de mooie wandelkades. De locatie is in loft stijl in combinatie met een ruim terras. De ongedwongen en eigentijds ingerichte huiskamer vormen de ideale setting voor een break-out uit de dagdagelijkse race. Zelda&Zorro is de perfect locatie om tot nieuwe inzichten te komen tijdens een training, teambuilding, brainstorm of een netwerk event. Onze unieke settings kunnen ook gehuurd worden voor shoots, workshops, vernissage, lezingen of private sale. 

Eigentijdse catering

In samenwerking met onze catering partners biedt Zelda&Zorro business packs aan voor een eigentijdse en gezonde omkadering van uw event. Catering op maat is mogelijk.

In de buurt

Mogelijkheid tot combinaties met stadswandelingen, sportieve activiteiten ism CUP en boottochten.

Bereikbaarheid

Op wandelafstand van het centrum van de Gent. Gemakkelijk te bereiken en voorzien van ruime ondergrondse parkeergarage onder het pand.

Approved by

ALICE BOWN – AKTUAL – BABA BABYWEAR – CORTINA – ENERGY LAB –  FUJI OIL – ING – LECTOR MEDIA – LIBELLE – NETWERK ONDERNEMEN – NEW VALMAR – STUDIO LALA – TEAMLEADER – TOERISME OOST-VLAANDEREN – UGENT – UNIZO – VOKA

Zelda & Zorro Gent playroom.png
Zelda&Zorro Gent

Zaalcapaciteit

Living Room

Schoolstijl
20
U-vorm
14
Theater
20
Receptie
50
Banket
40
Walking dinner
50

Terras

Schoolstijl
U-vorm
Theater
Receptie
Banket
Walking dinner
Locatie Schoolstijl  U-vorm  Theater  Receptie  Banket  Walking dinner  Oppervlakte (m²) 
Living Room 20 14 20 50 40 50 100
Terras

Meer dienstverleners in de buurt van Zelda&Zorro Gent