De bootjes van Gent - Rederij Dewaele

Agency, Activiteit
De bootjes van Gent - Rederij Dewaele

Boottochten door de prachtige historische binnenstad van Gent

Gent

Troeven

Capaciteit
Max 550 Personen
Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
Historische site
Troeven
Stadscentrum
Straat + huisnummer
Korenlei 4A
9000 Gent
E-mail
Telefoonnummer
+32 9 229 17 16
Facebook
Link

Gent ontdekken vanop het water: een verrijkende ervaring voor je bedrijf, je medewerkers, klanten of leveranciers. De bootjes van Gent – Rederij Dewaele organiseert privéboottochten op maat: van historische rondvaart over originele watertaxi tot een heuse teambuilding-ervaring.

Geschiedenis

Een gegidste rondvaart door het middeleeuwse centrum van Gent geeft je een boeiende kijk op de talrijke monumenten en bezienswaardigheden zoals de Korenlei en de Graslei, de Sint-Baafskathedraal, het Belfort en de Sint-Niklaaskerk, het Gravensteen tot de Rabot-torens.

Catering

Geef je boottocht een extra dimensie door catering aan boord te nemen: ontbijt, aperitief, picknick of lunch, koffie met gebak of een hemelse praline-degustatie. Wens je zelf in te staan voor uw eigen catering? Dit is zeker mogelijk.

Bereikbaarheid

De flexibele keuze van de op- en afstapplaatsen in de nabijheid van je parking,  hotel, restaurant, congreslocatie of meetingpoint is een meerwaarde voor de organisatie van het event.
Met een totale capaciteit van ca. 550 personen en 12 boten, waarvan 2 elektrische boten,  kan je opteren om je gasten van de ene locatie naar een andere locatie te brengen op een filevrije en ecologische transportwijze. De watertaxi: de oplossing qua Gentse mobiliteit.

Meer dienstverleners in de buurt van De bootjes van Gent - Rederij Dewaele