DJAR

Eventcatering
DJAR

Origineel en gezond food concept voor bedrijven

Drongen

Troeven

Capaciteit
30 - 800 Personen
Troeven
Catering mogelijk
Straat + huisnummer
Industriepark 15b
9031 Drongen
E-mail
Telefoonnummer
+32 474 35 13 84
Facebook
Instagram
Instagram
Link

De perfecte mix van passie voor gezonde voeding en ondernemerschap vormen het kloppend hart van DJAR. Een creatief, gezond en duurzaam lunchconcept ontwikkelt voor bedrijven in regio Gent, snel op kantoor of op evenementen geleverd in een herbruikbare jar.

Funky food for the healthy soul

DJAR biedt een lekker en innovatief alternatief voor de klassieke lunch die de zorgen van de drukbezette werknemer met weinig tijd en inspiratie wegnemen. Samen met jouw collega’s genieten van een heerlijke lunch of op zoek naar originele catering? Gezonde en heerlijke maaltijden hoeven geen struikelblok te zijn.

Fast-served food concept

Lekker en gezond, vers & puur en gevuld met unieke en verrassende maaltijden.  DJAR is meer dan een lunch in een glazen bokaal, het is een experience. DJAR wil zo volgende positieve zaken naar bedrijven brengen: Wanneer het op voeding aankomt is DJAR een grote voorstander van gematigdheid, balans en  simpele, gezonde gerechten. Elke DJAR is een wel doordachte samenstelling van vitaminen,  vezels, proteïnen en koolhydraten waardoor er een evenwichtige, uitgebalanceerde maaltijd  gecreëerd wordt. Deze bezorgt je een verzadigd gevoel. Bij DJAR houden ze van de seizoenen: de chef stelt een funky maar doordacht menu samen dat  inspeelt op het seizoen. Er wordt gebruik gemaakt van steeds verse, lokale producten die met veel liefde worden verwerkt tot een explosie van smaak.

Breng mensen samen 

Zo wil DJAR mensen samenbrengen en hen de DJAR power laten ervaren met de collega's op het werk. Geen namiddagdipjes meer met DJAR. Haal energie uit je lunch en ga een productieve namiddag tegemoet. Daarbij dragen ze via hergebruik en recyclage hun steentje bij aan het klimaat en laten de DJAR-lovers hun hergebruik-ideetjes delen via de DJAR-community! 

Verschillende formules/producten

Er wordt gewerkt met 1 suggestie per maand  (original & veggie). Het aanbod variëert naargelang het seizoen (meer salades in de zomer,  winterse alternatieven met seizoensgebonden ingrediënten in de winter. Ook verkoopt DJAR aanvullende producten/formules: gezonde, funky drankjes,  DJAR-ontbijtjes, DJAR - bites, Party DJARS, DJAR- dessertjes, bites & snacks.   

All you have to do is shake it! Shake your DJAR to activate the DJAR-power!

Djar business catering event broodjes voor vergadering.jpg
djar gezonde lunch bedrijven events.jpg

Meer dienstverleners in de buurt van DJAR