Louise-Marie Manor & Gardens

Eventlocatie, Meetinglocatie, Activiteit
Louise-Marie Manor & Gardens

Out-of-the-box vergaderen!

Maarkedal

Troeven

Troeven
Break-out rooms
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
In het groen
Troeven
Met tuin
Straat + huisnummer
Ommegangstraat 148
9681 Maarkedal
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0)2 213 99 92
Facebook
Link

Welkom bij Louise-Marie Manor & Gardens. Idyllisch verscholen in het heuvelachtig landschap van de Vlaamse Ardennen in België ligt het rustige dorpje Louise-Marie.

Hier werd in 1928 het jachthuis en buitenverblijf van baron De Kemmeter gebouwd naar het ontwerp van architect Charles Hoge.

Het twee hectare groot domein wordt omringd door privé bossen. Van 1972 tot 2008 was hier hostellerie Shamrock gevestigd. Het met een Michelinster bekroonde hotel-restaurant trok heel wat Britten en Amerikanen.

Prachtige tuin

In 1985 werd als kroon op het werk de prachtige tuin aangelegd naar ontwerp van befaamd tuinarchitect Jacques Wirtz. De gerenommeerde Belgische tuinarchitect Jacques Wirtz (1924-2018) tekende het ontwerp en overzag de aanleg van de tuinen rondom het landhuis. Hij werd beroemd door het winnen van de wedstrijd voor het Belgisch Paviljoen op de Wereldtentoonstelling van Osaka in 1970 en door het winnen van de wedstrijd voor het herontwerp van de Carrouseltuinen, die het Louvre in Parijs met de Tuilerieën verbindt (1990-1995). Voor tuinliefhebbers een paradijs op aarde!

Exclusieve eventlocatie

Sinds 2020 werd Hostellerie Shamrock omgedoopt tot Louise-Marie Manor & Gardens, een exclusieve eventlocatie in het hartje van de Vlaamse Ardennen en ligt op een uurtje rijden van de internationale luchthaven van Brussel. Het historische jachthuis en buitenverblijf met parktuin wordt erkend als een van de mooiste overgebleven landgoederen van het begin van de 20e eeuw. Goed bereikbaar en toch 'weg van alles' ideaal voor uw vergadering, teambuilding of event.

Out-of-the-box vergaderen!

Louise-Marie Manor & Gardens
Louise-Marie Manor & Gardens
MANORGARDNES035.jpg
MANORGARDNES017.jpg

Zaalcapaciteit

Classroom

Lounge

Locatie Oppervlakte (m²) 
Classroom
Lounge

Meer dienstverleners in de buurt van Louise-Marie Manor & Gardens