Lowiz ontmoet HOFsite

Lowiz ontmoet HOFsite

Onderneming in de kijker

Elke maand laten we een Oost-Vlaamse meeting- of event onderneming aan het woord. In maart is het de beurt aan HOFsite in Temse. Nadat de kinderen het huis verlieten voelde het leeg aan, en daaruit is HOFSite ontstaan. Lowiz sprak met Marjan Van den Eynde, die haar huis aanbiedt als vergader- en belevingshuis.

Kan je de faciliteiten voor bedrijven toelichten?

Bij HOFsite is iedereen welkom die in rust inspiratie wil vinden en samenzijn belangrijk vindt. Je vindt er voor elk wat wils in een intieme en private setting. Wij beschikken over verschillende ruimtes in een huiselijke sfeer voor allerlei types van samenkomsten. Met een maximumcapaciteit van 18 personen is dit de ideale locatie voor jouw teammeeting, coaching of brainstormsessie. Maar ook als je simpelweg met een groep vrienden of je familie wil samenkomen. 

We beschikken over een meetingzaal die voorzien is van alle technische faciliteiten. Verder hebben we een ruime keuken waar je als team kan lunchen. In de tuin kan je vergaderen onder de verwarmde overkapping of op het grote terras. Tenslotte kan je ook terecht op het grote grasplein, in de zon of schaduw, met comfortabele stoelen. Ons motto is ‘Groei offsite – Geniet inside’.

Wat is jullie visie op lokaal ondernemen?

Dit is voor ons een heel belangrijk aspect en we zetten hier maximaal op in. Onze catering wordt geheel voorzien door lokale ondernemers. We trachten ook om het ontdekken van de gemeente Temse als extra activiteit aan te bieden aan onze gasten. Denk maar aan een gegidste wandeling of fietstocht langs de Scheldedijken.

Hoe bereiden jullie zich voor op de herlancering van de event- en meetingsector?

We hopen om binnenkort opnieuw gasten te mogen ontvangen. We blijven actief op sociale media en gaan persoonlijk op bezoek bij bedrijven in de regio. Interpersoonlijk contact is en blijft een belangrijk waarde voor HOFsite, rekening houdend met de huidige maatregelen.

Tips in deze corona tijden voor andere Oost-Vlaamse ondernemers binnen de sector?

Het zijn moeilijk tijden voor vele sectoren, niet alleen financieel maar ook mentaal en dit valt zeker niet te onderschatten. We moeten positief vooruitkijken, met collega’s durven praten over hoe het eraan toe gaat en moed trachten te halen uit wat we doen. We moeten er samen door.

Bekijk HOFsite

Blijf op de hoogte via hun Facebookpagina en hun Instragram-account.

Marjan van HOFsite.JPG