Minerva Boat Company

Teambuilding
Minerva Boat Company

Boot- en sloepverhuur in Gent

Gent

Troeven

Capaciteit
Max 142 Personen
Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
Stadscentrum
Troeven
In het groen
Troeven
Rolstoeltoegankelijk
Straat + huisnummer
Coupure Rechts 2a
9000 Gent
E-mail
Telefoonnummer
+32 9 233 79 17
Facebook
Link

Bij Minerva Boat Company staat een uitzonderlijke teambuildingervaring te wachten. Ze bieden bedrijven en groepen de kans om zelf aan het roer te staan van een Minerva boot of luxe sloep, navigerend door het schilderachtige Leiegebied. Deelnemers kunnen genieten van een serene tocht langs prachtige tuinen en door de historische schildersdorpen St.-Martens-Latem en Deurle. Dit avontuur is perfect voor het versterken van teambanden, terwijl men geniet van de rustige omgeving.

Met een capaciteit tot 142 personen, zijn de boten van Minerva ideaal voor grote bedrijfsteambuildings. Ze bieden een divers aanbod van boten, van standaardboten en cabrio's voor maximaal 4 personen tot luxe sloepen die groepen van 5, 6, 10 of 12 personen kunnen accommoderen. Elke boot is comfortabel ingericht, waardoor de deelnemers optimaal kunnen genieten.

Voor de meer avontuurlijke groepen biedt Minerva ook de optie om het historische centrum van Gent te verkennen. Hoewel geen vaarbrevet of ervaring vereist is voor de meeste tochten, wordt vaarervaring aangeraden voor het drukke vaarverkeer in Gent. Met geen sluizen of draaibruggen op de route en een minimumleeftijd van 18 jaar, is de vaarervaring toegankelijk en plezierig voor iedereen.

Minerva zorgt voor een zorgeloze ervaring met bekwaam personeel voor advies en hulp, en alle boten zijn uitgerust met een tracking systeem voor extra veiligheid. Voor groepen die liever ontspannen en genieten van het uitzicht, is er de mogelijkheid om een kapitein te huren.

Een teambuilding bij Minerva Boat Company is meer dan alleen een dag op het water; het is een kans om samen te werken, te ontspannen en onvergetelijke herinneringen te maken in een unieke en inspirerende omgeving.

 

 

 

Op zoek naar inspiratie voor een teambuilding in Oost-Vlaanderen?

Meer dienstverleners in de buurt van Minerva Boat Company