Prullenbos & Boskabanne

Eventlocatie, Meetinglocatie, Meeting hotel, Teambuilding
Prullenbos & Boskabanne

Boskabanne aan idyllische vijver

Wetteren

Troeven

Capaciteit
1 - 120 Personen
Kamers
7 Kamers
Troeven
Break-out rooms
Troeven
Overnachtingsmogelijkheden
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
In het groen
Troeven
Rolstoeltoegankelijk
Straat + huisnummer
Groenstraat 8
9230 Wetteren
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0)490 56 85 99
Facebook
Link

Op zoek naar een vergaderlocatie in een bosrijke omgeving met een leuke groepsaccommodatie voor een teambuilding of vergadering met collega’s? Of wil je een origineel personeelsfeest geven? Dan ben je bij de Boskabanne aan het juiste adres! Deze charmante woning is gelegen in Laarne, op 10 kilometer van Gent, midden in het prullenbos en aan een idyllische vijver. 

De Boskabanne mag gerust een groene woning genoemd worden en niet alleen omwille van de bosrijke ligging. Er werd bewust gekozen voor duurzame en energiezuinige elementen. Dit uit zich bijvoorbeeld in de verwarming met houtpellets, wat de CO²- uitstoot heel wat verlaagt. Bovendien wordt dankzij een ventilatiesysteem de verse, gezonde boslucht in de Boskabanne gebracht, wat ervoor zorgt dat het ook binnen heerlijk vertoeven is. 

Deze locatie heeft diverse troeven: de groene omgeving rondom de Prullenbosvijver en de niet-alledaagse originele architectuur werken inspirerend. In het Prullenbos ontsnapt je aan de dagelijkse drukte en kan je jouw activiteit ongestoord organiseren.

Kleine en grote groepen

De Boskabanne biedt ruime vergaderfaciliteiten aan voor meetings, workshops en teamactiviteiten. De Herberg kan bijgehuurd worden als breakout ruimte, voor een BBQ 's avonds of als cateringruimte. Indien je een extra touch wenst te geven aan jouw event kan je tijdens de zomermaanden de circustent en/of stretchtent bijhuren. Bij warm weer kan je steeds rust en afkoeling zoeken in het bos.

Slaapaccommodatie en bosontbijt

De Boskabanne biedt slaapgelegenheid tot 36 personen, verspreid over 7 slaapkamers. De Boskabanne kan tijdens de weekdagen gehuurd worden vanaf 1 overnachting. In het weekend wordt de Boskabanne per twee overnachtingen verhuurd en start van vrijdag 18u tot en met zondag 16u. Geen zin om zelf het ontbijt te voorzien? Dan serveren ze het bosontbijt in de herberg.  

Teamactiviteiten

In het bos en rond een prachtige vijver ontdek je een unieke, groene zone . Als recreatiedomein heeft het Prullenbos heel wat activiteiten in de aanbieding. Zo kan je je uitleven met archery tag, lasershooten, oriëntatietochten. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van de volksspelen in de Boskabanne en bieden ze een Inscape Challenge aan. Daarbij is het de bedoeling om in te breken in een kist en zo door raadsels het verloren paneel van het Lam Gods, de Rechtvaardige Rechters, terug te vinden. 

In de buurt 

De Boskabanne bevindt zich in het Prullenbos op de grens tussen Laarne en Wetteren.  Beide gemeenten hebben heel wat te bieden. Zo kan je het Kasteel van Laarne bezoeken, een van de best bewaarde waterburchten van België. Wetteren staat dan weer bekend omwille van zijn rozenvelden. Zowel Laarne en Wetteren zijn uitgerust met een uitgebreide fiets -en wandelknooppunten dus je kan de streek al fietsend of wandelend verkennen.  

Zaalcapaciteit

Boskabanne gelijkvloers

Schoolstijl
15
U-vorm
30
Theater
40
Receptie
80
Banket
60
Walking dinner
80

Sous-sol

Schoolstijl
20
U-vorm
30
Theater
80
Receptie
100
Banket
70
Walking dinner
100

Herberg

Schoolstijl
U-vorm
Theater
Receptie
120
Banket
70
Walking dinner
120

Circustent

Schoolstijl
U-vorm
Theater
Receptie
70
Banket
60
Walking dinner
70

Stretchtent

Schoolstijl
U-vorm
Theater
Receptie
Banket
100
Walking dinner
Locatie Schoolstijl  U-vorm  Theater  Receptie  Banket  Walking dinner  Oppervlakte (m²) 
Boskabanne gelijkvloers 15 30 40 80 60 80 60
Sous-sol 20 30 80 100 70 100 100
Herberg 120 70 120 120
Circustent 70 60 70 70
Stretchtent 100

Meer dienstverleners in de buurt van Prullenbos & Boskabanne