Quadratum 1769

Eventlocatie, Meetinglocatie, Meeting hotel/B&B, Activiteit
Quadratum 1769

Bijzonder logeren of vergaderen in stijl

Steenhuize

Troeven

Capaciteit
Max 15 Personen
Kamers
7 Kamers
Troeven
Break-out rooms
Troeven
Overnachtingsmogelijkheden
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
In het groen
Troeven
Met tuin
Straat + huisnummer
Kloosterberg 16
9550 Steenhuize
E-mail
Telefoonnummer
+32 479 99 50 17
Facebook
Link

Quadratum 1769 is een stijlvolle vierkantshoeve in het hartje van een pittoresk dorpje in de Vlaamse Ardennen, die zorgvuldig gerestaureerd werd in 2020, met als pronkstuk de schuur die dateert van 1769. Voor meerdaagse seminaries en vergaderingen in stijl is dit de perfecte locatie!

Inspirerend interieur

Het exclusieve pand is afgewerkt met hoogwaardige materialen en beschikt over 7 kamers met eigen sanitair, met een capaciteit tot 22 personen. De ruime eetkamer kan omgetoverd worden tot vergaderzaal, door aanwezigheid van beamer en flipchart. Inspirerende brainstormsessies kunnen gehouden worden in het gezellige salon of in de mooi ingerichte ‘vide’.

Vergaderen onder een 18e-eeuws dakgebinte

‘La pièce de résistance’ van deze woning is de grote open schuur. Een gebouw uit 1769 maak je niet met de grond gelijk, al was het een waar huzarenstukje om het oorspronkelijk houten gebinte te bewaren.
Wat dachten jullie van een buiten-vergadering waar extra zuurstof nieuwe ideeën doen opborrelen onder het 18e-eeuwse dakgebinte? Deze 150 m² open ruimte leent zich ook ideaal om te genieten van een frisse pint aan de bar, pingpongen, aan jou de keuze…De open schuur is bovendien een bijzonder kader voor teambuilding activiteiten. Ook de binnenkoer van de vierkantshoeve is bij mooi weer een unieke locatie om te vergaderen in alle discretie.

Aan de voet van de Vlaamse Ardennen

De omgeving mag je gerust een pareltje noemen: het huis ligt in het centrum van het mooie Steenhuize, op de hoek van het groenste dorpsplein van Herzele, aan de voet van de Vlaamse Ardennen. De Vlaamse Ardennen zijn intussen een begrip voor allen die genieten van natuur. Er zijn verschillende fiets- en wandelroutes die vlakbij starten. Naast de rust en kalmte van de Vlaamse Ardennen blijven ontspanning en cultuur nabij.

Onvergetelijke arrangementen

Quadratum staat voor jullie ter beschikking indien jullie graag een extra dimensie geven aan jullie verblijf zonder al te veel geregel of opzoekwerk. Naast het aanbieden van ontbijt-, lunch- of dinerformules, stellen ze jullie enkele arrangementen voor. Het spreekt voor zich dat afhankelijk van de interesses van de groep en de beschikbare tijd, er voorstellen op maat kunnen gemaakt worden.

Lokaal gerstenat & druivensap

Proef van lokale passie in een glas. De streek heeft heel wat te bieden voor al wie geniet van een glas bier of wijn. Bij deze formules gaan jullie op fietstocht, wandeltocht en brengen een bezoek aan een brouwerij en wijndomein in de buurt.

Teambuilding

Of het nu rustig of uitdagend is, het streefdoel is jullie na dit event met nieuwe energie aan de slag te laten gaan.
Leef jullie uit tijdens een onvergetelijke zeepkistenrace, maak een mooie wandeling langs het ‘Prinsenpad’ en eindig de productieve dag met een walking-dinner event in de schuur, uiteraard met aangepaste streekbiertjes en streekwijntjes.

Proef de streek

Voor de lekkerbekken is de streek een waar paradijs van spijs en drank.
Vanuit de vakantiewoning trekken we op pad, voor een fietstocht van ongeveer 15 km, waarbij we verschillende culinaire tussenstops houden met een bezoek aan een wijngaard, een wijnproeverij en een lunch in een yurt. Het ontbijt de volgende dag gevuld is met de lekkerste mattentaart van de streek, ambachtelijke én biologische charcuterie en yoghurt.

Meer dienstverleners in de buurt van Quadratum 1769