SLV Rent

Logistieke ondersteuning
SLV Rent

Verhuur geluid, licht en en videomateriaal

Nevele
Straat + huisnummer
Ter Mote 14
9850 Nevele
E-mail
Telefoonnummer
+32 9 385 33 95
Facebook
Instagram
Instagram
Link

SLV Rent is een gespecialiseerd verhuurbedrijf van geluids-, licht- en videomateriaal, 3 belangrijke pijlers om van je evenement een onvergetelijke ervaring te maken. SLV Rent wil haar klanten steeds het beste van de markt bieden, audiovisueel materiaal van topmerken zoals L-Acoustics, waardoor je event die extra uitstraling krijgt. Een sterke troef van SLV Rent is bovendien de grote stock aan eigen, goed onderhouden materiaal, waardoor het bedrijf uit Nevele heel flexibel kan inspelen op de wensen van haar klanten.

Concept support op persoonlijk niveau

Jong kunnen we deze firma niet noemen, want ze vormen al jaren een vaste waarde in de eventsector. Wel zijn ze nog even fris en hongerig naar het organiseren van een perfect event op het vlak van geluid, licht en video als toen. Toen lag de lat al hoog, nu ligt ze hoger dan ooit. 
Concept support door een samenspel van geluid, licht en video, perfect onderhouden materiaal, deskundige medewerkers en een persoonlijke aanpak op maat van uw event maken van SLV Rent uw eventpartner bij uitstek.
SLV Rent staat van bij het begin te popelen om het concept van uw evenement tot leven te brengen. Ze adviseren je over techniek, logistiek en communicatie zodat jouw event op het vlak van geluid, licht en video zonder zorgen verloopt. Hun job stopt dus niet bij het leveren van audiovisueel materiaal. Daar begint het pas.

Beeld

80% van de live-evenementen die SLV Rent ondersteunt, bevatten info-overdracht via video. Dit kan gaan van kleine break-out rooms met LCD- schermen, een infoavond met 1 projectiescherm tot een volledig uitgewerkte projectie, met een combinatie van presentaties, live captatie en algemene visuals.
 

Hybride Events, livestreams en digitale events

Hybride events, livestreams en digital events zijn niet meer weg te denken. Ook daar bieden zij de totaaloplossing: een mobiele videosetup met 360° camera’s, captatie al dan niet met opname, streaming, mogelijkheid tot interactie met jouw publiek.

Meer dienstverleners in de buurt van SLV Rent