Spazio24

Eventlocatie, Meetinglocatie, Groepsrestaurant
Spazio24

Ontmoetingsplek met Italiaanse flair

Gent

Troeven

Capaciteit
1 - 99 Personen
Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
Historische site
Straat + huisnummer
Wiedauwkaai 24
9000 Gent
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0)496 34 11 77
Facebook
Instagram
Instagram
Link

De locatie is gevestigd in de voormalige directeurswoning van de eskimofabriek. Spazio24 is gelegen op de site van de textielfabriek die intussen volledig gerenoveerd werd tot evenementenlocatie en bedrijfsdorp. De kruisbestuiving tussen de verschillende bedrijven zorgt voor creatieve ideeën, vernieuwende activiteiten en een geweldige sfeer.

Ontmoetingsplaats 

Spazio 24 wil een ontmoetingsplaats en aanvulling zijn voor de site en de omgeving. Een ontmoetingsplaats waar u overdag kunt genieten met een heerlijke koffie of een lekker glaasje wijn, waar u op de laptop kunt werken en waar u kunt netwerken en/of socializen. ’s Middags wordt een wekelijks, wisselende lunch geserveerd in gemoedelijke sfeer.
Daarnaast is Spazio24 een multifunctionele ruimte voor events, corporate & private. Voor meetings, workshops, fotoshoots, seminaries, productvoorstellingen, enz…De ruimte is door z’n veelzijdigheid geschikt voor heel wat activiteiten. De locatie heeft 3 ruimtes die apart of samen gehuurd kunnen worden.

Spazio Ampio

Spazio Ampio: heeft een capaciteit van 55 personen zittend, 75 personen walking dinner en 99 personen voor een staande receptie. Spazio Ampio is een industriële ruimte met bakstenen gewelven en werd designvol en met Italiaanse flair ingericht door interieurarchitect Herlinde Deschacht. De multifunctionele ruimte kan gehuurd worden voor allerlei privé- of bedrijfsevenementen zoals productpresentaties, seminaries, fotoshoots en workshops tot 100 personen. Tijdens de week wordt de ruimte gebruikt als giftshop & lunchrestaurant. In de namiddag kan er taart en koffie genuttigd worden. 

Spazio Riunioni

Spazio Riunioni heeft een capaciteit van 20 personen. Spazio Riunioni is een lichtrijke ruimte die door z’n wit / zwart interieur en zicht op het water, zorgt voor een rustige omgeving waar ruimte is voor inspiratie en creativiteit. De ruimte kan op weekdagen en in het weekend geboekt worden. 

Spazio Piccolo

Spazio Piccolo heeft een capaciteit van 8 personen. Het is een sober, maar designvol ingerichte bureelruimte. Het is een lichtrijke ruimte met zicht op het water die rust uitstraalt en ruimte biedt aan inspiratie.
De ruimte kan op weekdagen en in het weekend geboekt worden. 

Catering

Tijdens de activiteiten kan er gekozen worden voor een lunchformule of catering op maat.

Spazio 24 1.jpg
Spazio24.jpg
Boardroom.jpg
spazio24 _3.jpg
Spazio-6724.jpg

Zaalcapaciteit

Spazio Ampio

Schoolstijl
75
U-vorm
75
Auditorium
75
Theater
75
Receptie
99
Banket
75
Walking dinner
99

Spazio Riunioni

Schoolstijl
22
U-vorm
22
Auditorium
22
Theater
22
Receptie
22
Banket
22
Walking dinner
22

Spazio Piccolo

Schoolstijl
8
U-vorm
Auditorium
Theater
Receptie
Banket
Walking dinner
Locatie Schoolstijl  U-vorm  Auditorium  Theater  Receptie  Banket  Walking dinner  Oppervlakte (m²) 
Spazio Ampio 75 75 75 75 99 75 99 100
Spazio Riunioni 22 22 22 22 22 22 22
Spazio Piccolo 8

Meer dienstverleners in de buurt van Spazio24