Whitemilk

Logistieke ondersteuning
Whitemilk

Audiovisuele ondersteuning

Melle
Straat + huisnummer
Akkerstraat 8C
9090 Melle
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0)495 36 33 32
Facebook
Link

Whitemilk rental & events leeft voor hét moment.

Voor de dag van het netwerkevent, bedrijfsfeest, congres, de product launch, het debat, de presentatie, beurs, webinar, livestream… Met vijftig man publiek of vijfduizend. Op die dag en dat moment moet het gebeuren. Daar en dan. Live.

De spreker stapt vol zelfvertrouwen het podium op. De PowerPoint komt op het juiste moment te voorschijn, op het retourscherm ziet hij/zij/hen naast de slides ook de speaker notes, de klok en alles wat nodig is om zonder zorgen het publiek te kunnen meenemen in het verhaal.

Daarna volgt misschien een spreker op locatie. En wie weet is dit een hybride evenement met een beperkt publiek in de zaal en een veelvoud aan volgers op andere plekken. Whitemilk rental & events heeft de techniek volledig onder controle.

Voor alle aanwezigen gaat het vandaag enkel over ontmoeten, elkaar inspireren en buitengewone herinneringen maken. Omdat jij als organisator maar één kans hebt om te scoren, bereidt Whitemilk rental & events alles tot in de puntjes voor. Welk materiaal heb je nodig? Hoeveel schermen? Hoeveel micro’s? Welke mediaservers en camera’s zal je gebruiken? Hoe is de verbinding?

Al laten ze niets aan het toeval over, live blijft live en je hebt nooit alles in de hand. Samen met hun jarenlange ervaring brengen zij altijd de juiste ad hoc oplossingen mee. Geen technische kopzorgen voor de organisator, en het publiek zal nooit aan de techniek gedacht hebben, alleen aan de magie van het moment.

Whitemilk
Whitemilk
Whitemilk
Whitemilk

Meer dienstverleners in de buurt van Whitemilk