Coeur Catering

Eten & Drinken
Coeur Catering

Gents cateringbedrijf met oog voor detail

Gent

Troeven

Capaciteit
Max 230 Personen
Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
Historische site
Troeven
Stadscentrum
Troeven
Met tuin
Straat + huisnummer
Molenwalstraat 25
9030 Gent
E-mail
Telefoonnummer
+32 09 277 92 72
Facebook
Link

Coeur Catering drukt al meer dan 17 jaar met veel enthousiasme zijn stempel op de cateringwereld in binnen- en buitenland. En dat loont: in 2019 komt Coeur Catering in een jaarlijkse nationale rondvraag naar voor als tweede beste cateraar. Coeur Catering streeft naar een verhaal op maat van zijn klanten.

Feestzalen

In 2010 lanceerde Coeur Catering ook Rooftop Bar&Restaurant Gaston. Het is – behalve het mooiste dakrestaurant van Gent tijdens de zomermaanden – ook een gegeerde locatie doorheen het jaar voor elk privé event. Vanaf 2019 is Coeur catering ook trotse uitbater van Red Loft, een unieke locatie in een oude katoenfabriek uit 1900 met een prachtige tuin in het centrum van Gent.

Naast deze eigen feestlocaties ontfermt Coeur Catering zich over de catering van elk type event – privé of corporate – in tal van andere feestzalen en event locaties in heel België en ver daarbuiten. En toch hoef je je niet te binden aan een vaste locatie want Coeur Catering kan even goed een mobiele unit voorzien op om het even welke locatie.

Troeven

De kracht van Coeur Catering? Een gedreven team, jarenlange expertise, een creatieve kijk en een scherp oog voor perfectionisme. Coeur Catering streeft naar een verhaal op maat van zijn klanten, kookt met liefde voor het product en oog voor detail, verfijnd en toch ongedwongen. 

 

In 2019 werd Coeur Catering uitgeroepen tot tweede beste eventcateraar van het land.
Experience Magazine

Meer dienstverleners in de buurt van Coeur Catering